Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana pregateste un program de ajutor pentru solutionarea crizei imigrantilor din Serbia

B1 B1,
Uniunea Europeana pregateste un program de ajutor pentru solutionarea crizei imigrantilor din Serbia

Uniunea Europeana pregateste un program de ajutorare care sa vina in sprijinul crizei imigrantilor din Serbia, a declarat o purtatoare de cuvant a Comsiei Europene, dand asigurari ca UE va monitoriza atent. continuă pe B1

Ce spune Barack Obama despre Marea Britanie: Trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a ...

Marea Britanie trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a continua sa aiba influenta pe scena internationala, a declarat Barack Obama, intr-un interviu pentru BBC. Apartenenta Marii.

Liniile de finantare pentru bancile grecesti, la secret

Presa straina a relatat ca Banca Centrala Europeana BCE) ar fi creat linii secrete de finantare catre Romania si Bulgaria, astfel incat sa fie sustinute subsidiarele bancilor din Grecia. Surse din mediul bancar spun ca astfel se incalca o directiva europeana recenta, iar analistii utilizeaza cuvantul panica.

Ce faci in caz de accident auto? 10 pasi pentru solutionarea daunelor auto

In cazul producerii unei daune in parcare sau in trafic, trebuie sa comunicati acest lucru in cel mai scurt timp posibil Politiei mai ales daca au fost victime), daca nu apelati la solutionarea prin procedura de constatare amiabila pentru un accident.

Propunerile Comisiei Europene pentru Grecia, discutate de vicepresedintele Dombrovskis, comisarul Cretu si ministrul grec al economiei Stathakis

Vicepresedintele Comisiei Europene responsabil cu moneda euro si dialog social Valdis Dombrovskis si comisarul pentru politici regionale Corina Cretu l-au primit in aceasta dimineata pe ministrul grec al.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )