Libnet.ro
UNICEF

22:00

Uniunea Europeana trebuie sa primeasca un milion de refugiati anual

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uniunea Europeana trebuie sa primeasca un milion de refugiati anual

Uniunea Europeana are capacitatea de a absorbi circa un milion de refugiati anual, iar reglementarile privind distribuirea extracomunitarilor pot fi impuse prin vot majoritar daca nu se pot lua decizii prin consens, afirma ministrul suedez al Justitiei si Imigratiei, Morgan Johansson. continuă pe Ziarul Bursa

Ministru suedez: Uniunea Europeana trebuie sa primeasca un milion de refugiati anual

Uniunea Europeana are capacitatea de a absorbi circa un milion de refugiati anual, iar reglementarile privind distribuirea extracomunitarilor pot fi impuse prin vot majoritar daca nu se pot lua decizii prin consens, afirma ministrul suedez al Justitiei si Imigratiei, Morgan Johansson.

Bulgaria va primi 108 milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru protejarea granitelor in fata valurilor de migranti

Uniunea Europeana a decis sa acorde Bulgariei suma de 108 milioane de euro pentru a ajuta tara sa-si protejeze granitele in fata numarului tot mai mare de migranti si refugiati, a declarat vineri.

Uniunea Europeana este intr-o situatie critica

Uniunea Europeana este intr-o situatie critica, a recunoscut vineri cancelarul german, Angela Merkel, la sosirea sa la summitul european de la Bratislava, care trebuie sa traseze conturul unei Europe post-Brexit, relateaza agentiile internationale, potrivit Agerpres.

Avertismentul dur al Italiei: Uniunea Europeana nu functioneaza

Italia nu este dispusa sa se comporte ca si cand Uniunea Europeana ar functiona, a afirmat sambata seful guvernului de la Roma, Matteo Renzi, dupa summitul informal european de la Bratislava, la.

Vom putea exporta porci vii in Uniunea Europeana

Tara noastra va putea exporta porci vii in Uniunea Europeana incepand cu luna octombrie a acestui an, trecerea tarii in anexa I a Deciziei europene fiind votata, ieri, in unanimitate in Comitetul Permanent Veterinar al Comisiei Europene, fara sa fie cerute garantii suplimentare, a declarat, ieri, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, citat de Agerpres.

Ministrul Agriculturii anunta ca Romania va putea exporta porci vii in Uniunea Europeana

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a precizat, joi, ca Romania va putea exporta porci vii in Uniunea Europeana, incepand cu luna octombrie a acestui an.

Juncker propune roaming si internet Wi-Fi gratuit in Uniunea Europeana

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a dezvaluit miercuri un plan potrivit caruia, in anul 2020, in fiecare oras din Uniunea Europeana serviciile de Internet wireless si de roaming ar urma sa fie gratuite, transmite Reuters.

Iohannis, inainte de summit-ul de la Bratislava: Trebuie sa ne concentram pe cresterea transparentei si a legitimitatii institutiilor europene. Romania nu va adera la euro in 2019

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Uniunea Europeana trebuie sa lucreze pentru cresterea transparentei si a legitimitatii institutiilor din cadrul acesteia.

Iohannis, inainte de summit-ul de la Bratislava: Trebuie sa ne concentram pe cresterea transparentei si a legitimitatii institutiilor europene

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Uniunea Europeana trebuie sa lucreze pentru cresterea transparentei si a legitimitatii institutiilor din cadrul acesteia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )