Libnet.ro
UNICEF

22:30

Uniunea Europeana vrea conditii mai bune pentru industriasii cu subventii la energie regenerabila

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana vrea conditii mai bune pentru industriasii cu subventii la energie regenerabila

Comisia Europeana cere Guvernului sa renunte la prevederea privind obligativitatea pastrarii locurilor de munca din Romania pentru companiile din industrie care vor sa primeasca scutiri de la plata costurilor cu energia regenerabila. continuă pe Adevărul

Angela Merkel: Principiul liberei circulatii in Uniunea Europeana NU ESTE NEGOCIABIL

Potrivit revistei Der Spiegel, Angela Merkel considera ca o iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana este posibila, avertizandu-l pe David Cameron cu ocazia summitului desfasurat in octombrie la Bruxelles.

Uniunea Europeana: Alegerile din estul Ucrainei sunt ilegale si reprezinta un nou obstacol in procesul de pace

Uniunea Europeana a denuntat scrutinul organizat duminica de rebelii prorusi in regiunile Donetk si Lugansk, din estul Ucrainei, afirmand ca aceste alegeri sunt ilegale si vor constitui un nou obstacol in procesul de pace, informeaza AFP.

Cele mai bune telefoane din China: ce alternative ai pentru Samsung, Apple sau HTC

Cele mai bune telefoane din China, in ciuda pretului lor scazut, sunt capabile de performante aproape la fel de ridicateca Samsung Galaxy S5 sau HTC One M8). Pana in urma cu cativa ani, marcilechinezesti nu puteau concura cu marii producatori precum Samsung sau Apple care se zbateau constant pentru a obtine o cota de piata cat mai mare. intre timp situatia s-a schimbat dramatic, iar companii precum Oppo, Xiaomi, Huawei sau Lenovo se bat pe piata asiatica de la egal [].

Basescu: Nu voi mai candida pentru nicio functie publica in viitor

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, la postul de stiri Realitatea TV, ca nu va mai candida pentru nicio functie publica in viitor.

INFOGRAFIE Care sunt cele mai bune locuri din avion

De la flirtul cu angajatii companiei si pana la mimarea unei stari de rau, pasagerii ar face aproape orice pentru un loc bun in avion, arata un studiu. Spatiul suficient pentru picioare este cel mai important criteriu in alegerea scaunelor din aeronava.

FOTO Atmosfera selecta la premierea celor mai bune firme aradene

Topul firmelor aradene s-a desfasurat intr-o atmosfera selecta, in care cele mai performante societati au fost premiate.

Numaratoarea PARALELA a ACL-ului are cifre mai mari pentru Ponta decat numaratoarea paralela a PSD-ului: 40,61%

Numaratoarea paralela a ACL il da castigator al primului tur de scrutin pe Victor Ponta, cu un procent mai mult decit numaratoarea paralela a PSD. Numaratoarea PARALELA a PSD-ului, la sectiile din tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )