Libnet.ro
UNICEF

18:30

Uniunea Executorilor Judecatoresti, amendata pentru incalcarea Legii Concurentei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Uniunea Executorilor Judecatoresti, amendata pentru incalcarea Legii Concurentei

Consiliul Concurentei a amendat Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti cu 593. 090 lei 131. 800 euro) pentru incalcarea Legii Concurentei, prin impiedicarea intrarii in profesie, o data cu fixarea unei taxe excesive si discriminatorii si pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti, amendata pentru incalcarea Legii Concurentei

Consiliul Concurentei a amendat Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti cu 593. 090 lei 131. 800 euro) pentru incalcarea Legii Concurentei, prin impiedicarea intrarii in profesie, o data cu fixarea unei.

UNEJ a fost amendata pentru incalcarea Legii Concurentei

Consiliul Concurentei a amendat Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti UNEJ) cu 593. 090 lei pentru incalcarea Legii Concurentei, prin impiedicarea intrarii in profesie, o data cu fixarea unei taxe excesive si discriminatorii si pentru stabilirea unor cheltuieli de executare ilegale.

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti, amendata de CC cu 593.000 lei

Consiliul Concurentei CC) a sanctionat Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti UNEJ) cu o amenda in valoare de 593. 000 lei 131. 798 euro) pentru crearea de bariere la intrarea in profesie, prin fixarea unei taxe excesive si discriminatorii, precum si pentru stabilirea unor cheltuieli de executare ce exced cadrul legal.

Consiliul Concurentei a amendat Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti cu 130.000 euro

Uniunea Nationala A Executorilor Judecatoresti din Romania UNEJ) a fost sanctionata de Consiliul Concurentei acu o amenda de 593. 089 lei aproximativ 131. 798 euro) pentru incalcarea Legii Concurentei prin crearea unei bariere la intrarea in profesie, fixand o taxa excesiva si discriminatorie, cat si prin stabilirea unor cheltuieli de executare ce exced cadrul legal, se arata intr-un comunicat al Consiliului Concurentei transmis presei.

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti, amendata pentru discriminare profesionala

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti din Romania UNEJ) a fost amendata cu 593. 089 lei de catre Consiliul Concurentei pentru ca a fixat o taxa foarte mare pentru intrarea in profesie, dar si pentru ca stabilirea unor cheltuieli de executare ce exced cadrul legal.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )