Libnet.ro
UNICEF

14:30

Universitatea Constantin Brancusi a castigat un proiect de aproape doua milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Universitatea Constantin Brancusi a castigat un proiect de aproape doua milioane de euro

Universitatea Constantin Brancusi din Targu-Jiu a castigat un proiect in valoare de 8,3 milioane de lei, care are o perioada de implementare de patru ani si jumatate. continuă pe Adevărul

Regizorul Mick Davis, despre proiectul in care Andy Garcia l-ar putea juca pe Constantin Brancusi: Sa fac un film despre Brancusi e o mare pasiune a mea

Regizorul scotian Mick Davis 55 de ani) a declarat ca realizarea unui film despre sculptorul roman Constantin Brancusi este una dintre marile lui pasiuni, insa a precizat ca deocamdata nu exista contracte semnate pentru acest proiect.

Andy Garcia, in rolul lui Constantin Brancusi in filmul The Sculptor

Andy Garcia va interpreta rolul lui Constantin Brancusi in filmul The Sculptor, regizat de Mick Davis. Regizorul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care celebrul actor Andy Garcia poarta ochelari si barba, avand un look foarte brancusian. Garcia l-a jucat si pe Modigliani, discipolul lui Brancusi, in filmul cu acelasi nume, regizat tot de Mick Davis si filmat in Romania in urma cu mai bine de un deceniu.

Regizorul Mick Davis, despre proiectul in care Andy Garcia l-ar putea juca pe Constantin Brancusi

Regizorul scotian Mick Davis a declarat ca realizarea unui film despre sculptorul roman Constantin Brancusi este una dintre marile lui pasiuni, insa a precizat ca deocamdata nu exista contracte.

Cinema: Andy Garcia va juca rolul lui Constantin Brancusi in filmul The Sculptor

Cinema: Andy Garcia va juca rolul lui Constantin Brancusi in filmul The Sculptor .

Autoritatea Electorala Permanenta: in Registrul Electoral sunt inscrisi aproape 19 milioane de romani

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, luni, ca in Registrul Electoral sunt inscrisi aproximativ 19 milioane de romani cu drept de vot, printre care si persoanele care vor implini 18 ani in ziua alegerilor parlamentare din 11 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )