Libnet.ro
UNICEF

08:30

Universitatea Constantin Brancusi, in primele 20 de Universitati din Romania pe Internet

Adevărul Adevărul,
Universitatea Constantin Brancusi, in primele 20 de Universitati din Romania pe Internet

Universitatea Constantin Brancusi din Targu-Jiu ocupa locul 20, la nivel national, in clasamentul World Universities Ranking on the Web, dintr-un total de 108 universitati romanesti. continuă pe Adevărul

Industria muzicala din Romania, la ora bilantului

Pe 16 si 17 februarie 2016, Star Management si ArCuB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti vor organiza prima conferinta internationala dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania intitulata Mastering The Music Business. Conferinta se va desfasura in incinta Hanului Gabroveni si va aduce impreuna personalitati din domeniul muzical international si romanesc, precum si specialisti din zona de online, marketing si branding muzical.

Corina lanseaza Neprevazut, primul clip din Romania despre o iubire interrasiala

Cu doar cateva zile inainte de Valentines Day, Corina lanseaza Neprevazut, primul videoclip din Romania despre o iubire interrasiala. Mesajul transmis de noua piesa a artistei subliniaza ca dragostea este universala si ca nu tine cont de nicio preconceptie legata de rasa sau culoarea pielii.

Cinci medalii pentru studentii de la Constantin Brancusi la Campionatul National Universitar de Atletism pe Teren Acoperit

Studentii Facultatii de Stiinte Medicale si Comportamentale, din cadrul Universitatii Constantin Brancusi UCB) din Targu-Jiu, au participat, in perioada 6-7 februarie 2016 la Campionatul National Universitar de Atletism pe Teren Acoperit.

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016, pentru al doilea an consecutiv, municipiul conducand in Top 10 al acestei clasificari realizate de publicatie, fiind urmata de Cluj Napoca si de Bucuresti, a declarat, marti, primarul Nicolae Robu, citat de Agerpres.

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Timisoara, desemnata de publicatia Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016 Timisoara, 9 feb /Agerpres/ - Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras.

New Kopel preconizeaza afaceri de peste 27 MIL. euro si intrarea pe piata de real estate din Romania

New Kopel Group, subsidiara holdingului Shlomo Group din Israel, cu activitati in leasing operational, inchirieri de masini, vanzari de autoturisme noi si rulate, vrea sa intre anul acesta pe piata de real estate din Romania si se asteapta la afaceri.

REVISTA PRESEI. 900.000 de hectare de sol din Romania, contaminate cu metale grele

Ziarele de luni scriu despre solurile din Romania, care sunt supuse poluarii, dar si despre mai multi primari PSD din Valcea, care au schimbat tabara, astfel ca, in 2016, vor candida pentru PNL.

Business Report: Romania importa curent: turbinele de la Portile de Fier se strica tot timpul, dupa cheltuieli de un miliard de euro; Top 10 cei mai mari consumatori de gaz din Romania; Dacia Duster, editia 2017, arata mai bine decat te-ai astepta

Companiile romanesti sunt cu gandul la expansiune si cu ochii pe bursa. Firmele din Romania au primit lectii dure despre criza in ultimii ani. De ce ignora Comisia Europeana adevaratele riscuri macroeconomice din Romania?Comisia Europeana a redus estimarile de crestere ale principalelor.

Subiectele Zilei: Romania otravita. Harta poluarii din Romania. Judetele cu soluri toxice; De cati ani ar avea nevoie Fiscul ca sa recupereze 2,6 miliarde de lei; Proiectul PNL pentru sanatate. Ne ajuta sau ne refuza dreptul la tratament gratuit?

Consecintele cazului Colectiv. Plan de actiune contra infectiilor din spitale. Deranjate de amploarea pe care a luat-o mediatizarea infectiilor. Interlopii care au transformat Valea Jiului in Valea Pumnului: gorilele Palesica, Simota si Litera, protejate chiar de oamenii legii.

Business Report: Top 10 cei mai mari consumatori de gaz din Romania. Miliardarul Niculae nu mai conteaza, intra in top Rompetrol si Petrom; Datoria Romaniei - o evolutie in jurul pragului maxim. Situatia in UE si niste concluzii; Criza 2.0 Cat de reale a

Bilantul unui an cu presedinte neamt: investitorii germani au adus mai putini bani in Romania Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei la 16 noiembrie. Paradoxul comertului exterior romanesc: Porumbul, lider la exporturi, dar si la importuri Romania a inregistrat, in perioada ianuarie-octombrie 2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )