Libnet.ro
UNICEF

05:30

Universitatea din Bucuresti se arata ingrijorata de decizia Ministerului Educatiei de a reintroduce manualul unic

Adevărul Adevărul,
Universitatea din Bucuresti se arata ingrijorata de decizia Ministerului Educatiei de a reintroduce manualul unic

Universitatea din Bucuresti UB) se arata ingrijorata de decizia Ministerului Educatiei Nationale MEN) de a renunta la manualele alternative pentru elevii din invatamantul preuniversitar si de a reintroduce manualul unic, potrivit unui comunicat transmis de institutie. continuă pe Adevărul

Universitatea din Bucuresti, ingrijorata de decizia Ministerului Educatiei de a reintroduce manualul unic: Impact negativ major asupra dezvoltarii si educarii tinerilor

Universitatea din Bucuresti se declara ingrijorata de decizia Ministerului Educatiei Nationale de a renunta la manualele alternative pentru elevii din invatamantul preuniversitar si de a reintroduce manualul unic si atrage atentia asupra impactului negativ major pe care manualul unic il va avea asupra dezvoltarii si educarii tinerilor romani.

Universitatea din Bucuresti, ingrijorata de decizia lui Liviu Pop de a introduce manualul unic

Universitatea Bucuresti isi exprima ingrijorarea fata de decizia Ministerului Educatiei Nationale MEN) de a renunta la manualele alternative pentru elevii din invatamantul preuniversitar si de a reintroduce manualul unic .

Comisia de Sanatate recomanda Ministerului Educatiei sa reanalizeze criteriile de avizare a scolilor

Comisia pentru invatamant a Senatului a recomandat conducerii Ministerului Educatiei sa rediscute criteriile de acreditare si avizare sanitara a scolilor, a anuntat marti presedintele acestei comisii, Ecaterina Andronescu.

O tanara din Bucuresti si-a cheltuit toata averea pentru a arata ca Bianca Dragusanu! Cum arata dupa zeci de operatii

Alina Grigore, o tanara din Bucuresti, a facut tot posibilul ca sa arate precum Bianca Dragusanu. Alina a apelat inclusiv la bisturiu, scrie fanatik. ro. Toate operatiile au fost platite de iubitul.

34 de statii de tramvai din Bucuresti vor avea acoperis verde

Acoperisul statiei de tramvai Sf. Gheorghe din Bucuresti a fost acoperit cu vegetatie urmand ca alte 34 de statii din Bucuresti sa fie amenajate la fel in cadrul proiectului Statii verzi, initiat de Asociatia pentru Responsabilitate Sociala Plan B, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al RATB.

Liviu Pop, despre scandalul liceului din Targu Mures: Nu e problema Ministerului Educatiei. Premierul Tudose a comentat ironic: Ditamai problema nationala cu o scoala

360 de elevi ai Liceului Romano-Catolic din Targu Mures nu stiu daca luni vor incepe scoala, dupa ce, unitatea de invatamant a fost defiintata.

2.000 de persoane au cerut Ministerului Educatiei ca Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures sa nu fie inchis

Aproape 2. 000 de persoane au participat, miercuri, la un miting de protest in fata Institutiei Prefectului, in judetul Mures, pentru a convinge Ministerul Educatiei sa asigure functionarea Liceului Teologic Romano-Catolic LTRC) din Targu Mures.

Doar 44 scoli din Bucuresti au aviz de functionare de la ISU. Primarii de sector se plang ca autorizatiile se obtin foarte greu

Cu o saptamana inainte de inceperea anului scolar, doar 44 scoli din Capitala au autorizatii de functionare de la ISU, potrivit reprezentantilor inspectoratului.

Solutia primarului Gabriela Firea pentru traficul infernal din Bucuresti: Vom demara in scurt timp un proiect pilot prin care elevii sa fie transportati la scoala cu autobuzele

Pentru a reduce aglomeratia la orele de varf, cand parintii isi duc si isi iau copii de la crese, scoli, gradinite, primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa lanseze un proiect prin care elevii sa fie transportati la scoala cu autobuzele RATB. Beneficiarii proiectului pilor vor fi elevii Scolii nr. 141 din sectorul 5.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )