Libnet.ro
UNICEF

10:15

Universitatea din Oradea, in topul rusinii. Cine sunt profesorii oradeni care au coordonat lucrari scrise de detinuti

Adevărul Adevărul,
Universitatea din Oradea, in topul rusinii. Cine sunt profesorii oradeni care au coordonat lucrari scrise de detinuti

Ministerul Justitiei a facut publica lista integrala a titlurilor scrise de puscariasi in ultimii ani, iar Oradea ocupa un rusinos loc 9. Fostul decan al facultatii de Stiinte Economice,prof. univ. dr. Anca Dodescu, actualul decan al Facultatii de Drept, prof. univ. Valentin Mirisan,siconf. univ. dr. Vasile Cret, din cadrul Universitatii Agora din Oradea, sunt profesorii oradeni care au coordonat lucrarile stiintifice alemai multor detinuti. continuă pe Adevărul

Universitatea din Bucuresti, referitor la cartile stiintifice publicate de puscariasi: Nu este de acceptat argumentul ca profesorii si-au dat girul in nume personal

Universitatea din Bucuresti reactioneaza in scandalul scriitorilor-puscariasi. Dupa ce HotNews. ro a publicat topul universitatilor ai caror profesori au avizat in 2015 lucrarile din puscarii, Universitatea din Bucuresti anunta ca nu este de acceptat argumentul ca acele cadre didactice si-au dat girul in nume personal. Ele si l-au dat avand functia didactica universitara ceruta de lege.

Primar retinut in parcarea unui mall din Oradea

Radu Olea, primarul comunei bihorene Budureasa a fost prins in timp ce lua mita intr-o parcare din Oradea. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor l-au prins in flagrant cand lua nu mai putin de 7.

Topul universitatilor ai caror profesori au girat lucrarile din puscarii: Universitatea din Craiova, Universitatea Hyperion, ASE si Politehnica Bucuresti, cu cele mai multe recomandari

Opt profesori si conferentiari de la Universitatea din Craiova i-au acordat recomandare scrisa lui Dinel Staicu, pentru toate cartile pe care le-a scris acesta in puscarie in 2015. Dar Staicu n-a fost singurul scriitor puscarias atestat anul trecut: in total, cadrele didactice ale Universitatii din Craiova au trimis 43 de recomandari pentru puscariasi, folosite de acestia pentru a scapa mai repede din detentie. In topul universitatilor cu cele mai multe avize pentru detinuti urmeaza Universitatea Hyperion Bucuresti cu 29), Academia de Studii Economice ASE, cu 28) si Universitatea Politehnica din Bucuresti cu 19), potrivit datelor trimise de Ministerul Justitiei, la solicitarea HotNews. ro. Vezi in articol cum explica profesorul Ion Marin - campion la numarul de avize acordate in 2015, potrivit listei Ministerului Justitiei - ca a ajuns sa se pronunte pe temele abordate in puscarie de Dan Diaconescu sau Sorin Rosca Stanescu.

Germania este in doliu! Cine sunt cei care au murit in atentatul sinucigas de la Istanbul

Noua din cele zece persoane ucise in atentatul sinucigas de marti de la Istanbul sunt cetateni germani, a anuntat o sursa de la cabinetul premierului turc Ahmet Davutoglu.

Globurile de aur 2016: cine sunt marii castigatori

Editia din acest ana premiilor Globul de Aur, decernate de Asociatia presei straine de la Hollywood Hollywood Foreign Press Association, HFPA), a fostprezentata de actorul britanic Ricky Gervais si a avut loc in Los Angeles. Lungmetrajul The Revenant este marele invingator al celei de-a 73-a gale de decernare a Globurilor de Aur, unde pelicula regizata [].

Cine sunt europarlamentarii romani care fug de munca

Europarlamentarul Adina Valean are cea mai scazuta prezenta la voturile din plenul Parlamentului European in 2015 dintre membrii romani ai acestui for. Pe primul loc intr-un top al prezentei la vot se afla Cristian Preda. Pe de alta parte, Monica Macovei este autoarea raportului cu cel mai mare impact, cel privind infiintarea Parchetului European.

Agresiunile sexuale din Koln: Aproape toti suspectii sunt de origine straina, din Africa de Nord si din lumea araba (ministru regional)

Cvasitotalitatea persoanelor suspectate de violentele, in special sexuale, care au avut loc in noaptea de Anul nou la Koln sunt persoane de origine straina, in special solicitanti de azil sositi in ultimele luni in Germania, a declarat lluni ministrul regional de Interne, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )