Libnet.ro
UNICEF

05:30

UNPR a semnat un protocol cu PRM pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

B1 B1,
UNPR a semnat un protocol cu PRM pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM referitor la sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat, citat de. continuă pe B1

UNPR colaboreaza cu PRM pentru sustinerea lui Ponta in turul II

UNPR a incheiat astazi un protocol de colaborare cu PRM privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale, anunta Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, pe site-ul propriu.

UNPR a semnat un protocol cu PRM pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale (VIDEO)

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM referitor la sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat, citat de.

VIDEO Vadim Tudor il va sustine pe Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

UNPR a semnat, marti, un protocol electoral cu PRM, pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale. in primavara, Vadim Tudor declara ca Ponta poate ajunge presedinte doar la o scara de bloc.

VIDEO Corneliu Vadim Tudor il sustine pe Victor Ponta: UNPR si PRM au semnat un protocol pentru turul II al prezidentialelor / C.V.Tudor.: Am ales raul cel mai mic

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat citat de Mediafax.

Elena Udrea, sub scorul partidului in exitpoll-uri: Multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport si domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului. Basescu si Boc au fost marii absenti de la PMP, duminica seara

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a obtinut scoruri intre 5 si 6% potrivit principalelor 4 exitpoll-uri facute publice, sub scorul partidului de la alegerile europene. Le multumesc sustinatorilor, ii multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport, domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului, a spus Udrea, dupa aflarea rezultatelor sondajelor, dupa inchiderea urnelor, neavandu-i alaturi in seara presedintilor nici pe actualul sef al statului, nici pe primarul Clujului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )