Libnet.ro
UNICEF

14:00

Unul dintre cei mai cautati criminali din lume, arestat dupa 21 de ani de cautari. Este responsabil pentru moartea a zeci de mii de persoane

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai cautati criminali din lume, arestat dupa 21 de ani de cautari. Este responsabil pentru moartea a zeci de mii de persoane

Ladislas Ntaganzwa, unul dintre cei mai cautati criminali din lume, a fost arestat de Interpol. Pe capul sau fusese pusa o recompenda de 5 milioane de dolari, fiind acuzat ca a jucat un rol important in genocidul d. continuă pe Antena3

STENOGRAME Benjamin Beny Steinmetz, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, inculpat in dosarul Truica Paul Lambrino de 135 milioane de euro

Omul de afaceri israelian Benjamin Beny Steinmetz este inculpat in dosarul urias al retrocedarilor ilegale, potrivit unor surse judiciare. Steinmetz are o avere estimata la 3,5 miliarde de dolari, fiind al saselea cel mai bogat cetatean israelian si pe locul 497 in lume, potrivit Forbes. Steinmetz este actionar, prin una din companiile sale, la Gabriel Resources, care detine o participatie in proiectul aurifer de la Rosia Montana.

Unul dintre cei mai bogati tigani din Romania, prins cand lua mita pentru trei magistrati. Flagrant delictul, realizat intr-o parcare din statiunea Felix

Ferdinant Stanescu, bulibasa in comunitatea romilor de la Grajduri, Iasi, a fost retinut de catre procurorii DNA Oradea, dupa ce a fost prins luand mita intr-o parcare din statiunea Felix, in numele a trei magistrati din Iasi: doi procurori si un judecator.

Topul celor mai ravniti burlaci din lume. Cine este pe locul I

Cel mai ravnit burlac din lume este printul Harry al Marii Britanii, preluand acest titlu de la actorul George Clooney, potrivit contactmusic. com.

O romanca in varsta de 12 ani, record mondial la alpinism pe cel mai inalt vulcan din lume

Dor Geta Popescu a devenit cea mai tanara alpinista din lume care a urcat pe Ojos del Salado, un varf de 6 893 de metri altitudine, aflat in Anzii Cordilieri, in desertul Atacama la granita intre Chile si Argentina. Pentru a tinge performanta tanara alpinista a avut nevoie de o perioada de aclimatizare de zece zile. Ascensiunea a durat 9 ore.

Arabii au creat cel mai puternic motor din lume. Are 5.000 CP si atinge 100 km/h in mai putin de doua secunde! - VIDEO

Toata lumea a fost sceptica atunci cand la Salonul Auto de la Dubai din 2013 a fost anuntata supermasina Devel Sixteen de 5. 000 de cai putere. Compania sustinea ca motorul are 16 cilindri asezati in V, insa nimeni nu a.

Cum arata cel mai dotat barbat din lume. Are 48 de centimetri. Femeilor le este frica sa faca dragoste cu mine

Roberto Esquivel Cabrera sustine ca penisul lui este atat de mare incat femeilor le este frica sa intretina relatii sexuale cu el.

GALERIE FOTO. Cum arata cel mai LUXOS avion din lume

Visul oricarui om pasionat de calatoriile cu avionul si de lux a fost realizat de compania aeriana Etihad Airways, care a transformat o aeronava intr-un adevarat hotel de cinci stele.

Business Report: Sistemul sanitar e finantat de jumatate dintre asigurati. Cine vireaza cei mai multi bani; Germania, marele castigator al experimentului euro; Salariile momentului. Diferenta record intre puterea de cumparare si productivitatea muncii

Imperii imobiliare construite pe datorie. Cinci dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania au reusit sa acumuleze proprietati in valoare totala. Preturile benzinei si motorinei s-au prabusit in Romania, pe fondul scaderii pretului petrolului. Petrom a ieftinit din nou motorina si benzina.

Cel mai batran copac din lume are peste 9.500 de ani

Batranul Tjikko este numele celui mai batran brad din lume. Are 9. 550 de ani si se afla pe Muntele Fulufjallet din Suedia, avand doar 4,8 metri, un pitic in comparatie cu fratii lui mai tineri, care au peste 50 de metri inaltime.

Raoul Ros, Alcatel-Lucent: Avem mai mult succes in strainatate decat in Romania si vrem sa schimbam acest lucru

Alcatel-Lucent, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de telecomunicatii de pe piata locala, vrea sa isi creasca businessul generat de clienti din Romania, in prezent majoritatea veniturilor fiind realizat din exportul de servicii catre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )