Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai cunoscuti sexologi din lume vine la Bucuresti: Multi oameni fac sex pentru ca nu stiu sa faca dragoste

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai cunoscuti sexologi din lume vine la Bucuresti: Multi oameni fac sex pentru ca nu stiu sa faca dragoste

In contextul in care peste 35. 000 de cupluri au divortat anul trecut in Romania, cu 13% mai multe fata de anul 2012, potrivit Institutului National de Statistica, unul dintre cei mai cunoscuti sexologi din lume, Andrew Barnes, vine la Bucuresti, in perioada 25-26 octombrie, pentru a sustine atelierul Adevarul ascuns despre iubire si relatii, menit sa ajute perechile sa depaseasca momentele critice. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete: Divortul Ancai Turcasiu, un banc prost de la Tantareanu; Unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbiz-ul romanesc s-a apucat de scris basme; Culisele casatoriei lui Connect-R. Cum a pacatuit inaintea nuntii

Doar o minune a salvat-o de la moarte, dar tot nu s-a invatat minte! E strigator la cer cum isi pune Teo in pericol sanatatea. Oana Lis, bruscata de Viorel in public! Sotia lui a intervenit in timpul unui interviu, apoi el a luat foc din senin!.

Coface: Companiile aeriene europene, printre cele mai putin profitabile din lume

Companiile aeriene europene stagneaza din cauza concurentei agresive din partea operatorilor low cost si a companiilor aeriene din Golf, fiind, in prezent, printre cele mai putin profitabile din lume, potrivit unui studiu Coface.

Cele mai scumpe alimente din lume: covrigul care costa 1.000 $

Chiar si banalul covrig poate fi inclus usor in topul celor mai scumpe alimente din lume. Lucru cert daca luam in considerare pretul astronomic: 1. 000 de dolari.

VIDEO Cel mai mare avion din lume: Cum este asamblat un Airbus A380 in trei minute

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de avion superjumbo este asamblat, scrie Mediafax.

Imagini inedite. Iata cum este asamblat cel mai mare avion din lume, Airbus A380

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de.

El este cel mai norocos biciclist din lume. A fentat moartea de doua ori intr-o secunda!

Un biciclist din Rusia a reusit sa pacaleasca moartea de doua ori intr-o fractiune de secunda, fiind implicat intr-un accident rutier cu urmari serioase. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost.

Fotografia romaneasca, pe scena din Italia. Vlad Eftenie, unul dintre cei mai buni fotografi, expune in Milano

Pe 23 septembrie, fotograful Vlad Eftenie duce fotografia romaneasca in Italia, alaturi de alti artisti ai domeniului. Fotografia Strange cloud se va regasi intai in Milano, apoi in Roma.

Tony Bennett Lady Gaga lanseaza unul dintre cele mai asteptate albume jazz ale anului Cheek To Cheek! Asculta AICI toate piesele de pe material!

Dupa ce au colaborat in 2011 pentru piesa The Lady Is A Tramp, cantaretul de jazz Tony Bennett si excentrica.

Cel mai atragator barbat din lume are parul lui George Clooney si barba lui David Beckham

Chipul barbatului perfect are parul grizonant al lui George Clooney si barba lui David Beckham, iar cel sub 30 de ani are ochii albastri ai lui Zac Efron si parul carliontat al lui Harry Styles.

Clipul zilei: Ar putea fi cel mai norocos biciclist din lume

Ca multe alte accidente spectaculoase, s-a intamplat, evident, in Rusia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )