Libnet.ro
UNICEF

07:00

Unul dintre cei sase copii din Arges spitalizati la Marie Curie va fi externat astazi

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei sase copii din Arges spitalizati la Marie Curie va fi externat astazi

Vesti bune, dar si mai putin bune de la spitalul Marie Curie din Bucuresti. Bebelusul din Mioveni care a facut complicatii neurologice este in continuare in stare grava. in schimb, doi copii care se simt bine vor fi externati azi si, respectiv, maine. continuă pe Adevărul

Unul dintre copiii decedati la Marie Curie consumase tipul de branza in care a fost depistata E.Coli

Unul dintre cei trei copii din Arges decedati la Spitalul Marie Curie a consumat branza proaspata de vaci in cazul careia ANSVSA a depistat bacteria Escherichia Coli, reiese din ancheta epidemiologica a DSP Arges, transmite Mediafax.

Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri din lume, a murit la varsta de 19 ani

Charlotte Eades, una dintre vedetele platformei YouTube, a murit la varsta de 19 ani, dupa o lunga suferinta pe care a si documentat-o si prezentat-o pe aceasta retea online. Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri persoana care are un canal pe platforma YouTube, n. red. ), obisnuia sa publice clipuri video in care vorbea deschis despre lupta sa cu cancerul la creier, dupa ce a fost diagnosticata cu aceasta maladie la varsta de 16 ani, anunta Mediafax.

Zgonea: Cine candideaza la Bucuresti fara sa-i anunte pe cei sase magnifici din spate are o problema

Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat duminica ca viitorul primar al Bucurestiului are nevoie de sase primari de sectoare care sa castige, iar cine apare la televizor fara sa-i anunte pe cei sase magnifici din spatele sau are o problema.

Mohammed Noor, unul dintre jucatorii lui Victor Piturca la Al Ittihad, a fost suspendat pentru dopaj

Mohammed Noor, unul dintre cei mai buni jucatori din lotul lui Victor Piturca la Al Ittihad, a fost suspendat de comitetul antidoping din Arabia Saudita pentru dopaj. Al Ittihad a primit, duminica, 28 februarie, de o veste surprinzatoare. Mohammed Noor, o legenda a fotbalului arab, cu 96 de selectii in nationala Arabiei Saudite, a fost suspendat pentru dopaj, anunta Mediafax.

Adrian Ursu, la Exces de putere: Unul dintre procurorii vizati de CSM e Emilian Eva, pentru un dosar cu un cetatean din Republica Moldova

Adrian Ursu a dezvaluit, la Exces de putere, de la Antena 3, ca unul dintre cei doi procurori pentru care Inspectia Judiciara a cerut actiuni disciplinare este Emilian Eva, procurorul din dosarul Telepatia. Inspecti.

6 copii cu sindrom hemolitic-uremic, internati in continuare la Spitalul Marie Curie.Inca 3 copii cu probleme digestive, internati in ultimele 24 de ore in spitale din Arges

Inca trei copii cu probleme digestive au fost internati in ultimele 24 de ore in spitale din judetul Arges, numarul total al bebelusilor spitalizati ajungand duminica la 45. Prefectura Arges a anuntat ca dintre cei 45 de copii cu probleme digestive internati in spitale, 32 sunt mai mici de doi ani. Sase copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt internati in continuare la Spitalul Marie Curie, a anuntat duminica Ministerul Sanatatii.

Cazul bebelusilor din Arges. Sase micuti, internati in continuare la Spitalul Marie Curie. Unul dintre ei, in stare foarte grava

Cazul bebelusilor din Arges internati in Spitalul Marie Curie din Capitala, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU), ia amploare. Din cei sase copii diagnosticati cu SHU, doi sunt la terapie intensiva, alti patru fiind pe sectia de nefrologie. Cel mai grav dintre micuti este baietelul care a fost plimbat printre spitale timp de 12 zile.

Spitalul Marie Curie: Sase copii, in continuare internati. Doi dintre ei vor fi externati

Sase copii mai raman internati la Spitalul Marie Curie, dintre care trei fac dializa peritoneala, iar un altul se afla la sectia de Terapie Intensiva. Totodata, un copil va fi externat luni, iar un altul ar putea fi externat marti.

Sase copii, internati in continuare la Spitalul Marie Curie. Un alt bebelus va fi externat vineri

Din cei sapte copii internati la Spitalul Marie Curie, o fetita va fi externata, vineri, a anuntat sefa sectiei de Nefrologie, Mihaela Balgradean.

Scandalul copiilor din Arges infectati cu E.coli ia amploare. Alti cinci copii s-au imbolnavit

Scandalul copiilor din Arges infectati cu E. coli ia amploare. in ultimele ore, alti cinci copii au ajuns in Bucuresti cu sindromul hemolitic uremic. intre timp, echipa medicala de la Spitalul de Pediatrie din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )