Libnet.ro
UNICEF

16:30

Unul dintre creatorii Blackshades pledeaza nevinovat la New York

România Liberă România Liberă,
Unul dintre creatorii Blackshades pledeaza nevinovat la New York

Unul dintre inventatorii programului de tip malware Blackshades, care permite preluarea controlului asupra unui computer de la distanta, a pledat nevinovat, joi, la New York . continuă pe România Liberă

Primul roman director la Institutul Albert Ellis din New York: Starea mentala, unul dintre factorii care pot interveni in aparitia cancerului

O echipa de cercetatori din SUA, in colaborare cu specialisti de la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, din Cluj, a demonstrat recent, intr-un studiu stiintific, beneficiile aduse de hipnoza si de terapiile cognitiv-comportamentale in tratamentul unor paciente cu cancer. Psihologul Daniel David, primul roman director la Institutul Albert Ellis din New York, a vorbit cu Adevarul despre acest studiu.

New York Rangers revine in finala Cupei Stanley dupa 20 de ani

Dupa doua decenii, New York Rangers va juca din nou finala Cupei Stanley, trofeu care recompenseaza campioana din liga profesionista nord-americana de hochei. in finala Conferintei de Est, Rangers a trecut cu.

New York Rangers in finala Cupei Stanley dupa 20 ani

Echipa New York Rangers s-a calificat dupa doua decenii de asteptare intr-o noua finala a NHL.

Fiica lui Demi Moore, plimbare topless prin New York! Iata ce a determinat-o sa faca asta!

Atunci cand vine vorba despre proteste, Scout Willis, fiica lui Demi Moore si a lui Bruce Willis, stie cu siguranta cum sa atraga atentia asupra cauzei pe care o sustine! In urma cu doua zile, tanara in varsta de 22 de ani a iesit, topless, la o plimbare prin New York. De ce? Dorind astfel sa atraga atentia asupra politicii Instagram impotriva nuditatii feminine.

Unul dintre cei mai importanti jucatori costaricani va rata Cupa Mondiala

Lovitura grea pentru Costa Rica, echipa care a pierdut unul dintre cei mai importanti jucatori ai sai inaintea Cupei Mondiale din Brazilia. Experimentatul atacant Alvaro Saborio a suferit o accidentare la al.

Furnizorul de servicii IT Endava, cu peste 1100 angajati in Romania, a semnat un contract de 55,5 milioane euro cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie

Endava, companie de servicii IT cu peste 1100 de angajati in sediile din Bucuresti, Cluj si Iasi, a semnat un contract pe trei ani in valoare de 45 de milioane de lire sterline aprox. 55,5 milioane euro) cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie, pentru continuarea furnizarii unei game complexe de servicii informatice, a anuntat joi compania.

Ministerul Sanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva un copil de 11 ani

MinisterulSanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva viata unei fetite de 11 ani care sufera de purpura trombocitopenica, boala ce determina scaderea dramatica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )