Libnet.ro
UNICEF

14:00

Unul dintre fiii fostului dictator Muammar Gaddafi, rapit si eliberat in Liban

România Liberă România Liberă,
Unul dintre fiii fostului dictator Muammar Gaddafi, rapit si eliberat in Liban

Unul dintre fiii fostului dictator libian Muammar Gaddafi, Hannibal, a fost eliberat, dupa ce a fost rapit si tinut captiv, in Liban, de catre o grupare armata. continuă pe România Liberă

Fiul fostului presedinte Muammar Gaddafi, rapit. Ce se cere in schimbul lui

Hannibal Gaddafi a fost eliberat de rapitori

Unul dintre fiii fostului lider libian Muammar Gaddafi, rapit de o grupare inarmata neidentificata din Liban, a fost eliberat vineri seara, a informat o sursa din cadrul serviciilor de securitate la cateva ore.

Colaborarea cu BERD, unul dintre obiectivele lui Mircea Ilie

Colaborarea stransa cu expertii BERD in ceea ce priveste dezvoltarea Bursei de Valori Bucuresti, a Depozitarului Central si a solutiei optime pentru Contrapartea Centrala CCP), reprezinta unul dintre obiectivele lui Mircea Ilie, Director General, MGI International Advisors, in cazul in care ar obtine un mandat de administrator la BVB, in urma alegerilor programate pentru Adunarea Generala de luni.

Profil: Cine e Dan Andronic, unul dintre inculpatii in dosarul fraudei de 135 de milioane de euro cu retrocedari ilegale

Andronic Dan Catalin, consultant politic, jurnalist. Asa este prezentat actualul director si proprietar oficial al ziarului Evenimentul Zilei in comunicatul de joi al DNA, referitor la retinerea lui Dan Andronic, pentru 24 de ore, in noul dosar cu retrocedari ilegale. La fel incepe prezentarea lui si pe pagina de Wikipedia care ii este dedicata: jurnalist si consultant politic. Doi termeni care, potrivit regulilor nescrise ale presei, nu au ce cauta unul langa altul, dar care, in cazul lui, descriu corect o cariera ce a parcurs mare parte din presa post-decembrista, dar si mai toate gruparile politice mari ale ultimilor 15 ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )