Libnet.ro
UNICEF

14:30

Unul dintre patronii Realitatea TV, trimis in judecata intr-un dosar privind prejudicierea Loteriei Romane

Antena3 Antena3,
Unul dintre patronii Realitatea TV, trimis in judecata intr-un dosar privind prejudicierea Loteriei Romane

Unul dintre cei doi patroni ai Realitatea TV, Maricel Pacuraru, un fost director general al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, au fost trimisi in judecata intr-un dosar privind prejudicierea Loteriei Romane. Suma. continuă pe Antena3

Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, in arest la domiciliu

Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, va fi eliberat din arest preventiv si plasat in arest la domiciliu, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis definitiv, miercuri, sa ii inlocuiasca masura preventiva, in dosarul in care este acuzat de ucidere din culpa.

Unul dintre liderii retelei teroriste Stat Islamic a fost capturat

Abu Omar Al-Shishani, unul dintre liderii retelei teroriste Stat Islamic, a fost capturat de membri ai fortelor speciale americane in orasul irakian Kirkuk, anunta surse citate de presa rusa, informatia fiind.

Sotia lui Samy Amimour, unul dintre cei trei kamikaze de la sala Bataclan din Paris: Imi invidiez atat de mult sotul, mi-ar fi placut atat de mult sa fiu cu el sa sar si eu in aer

Sotia lui Samy Amimour, unul dintre autorii atentatelor din Paris, in 13 noiembrie, si care se afla in prezent in Irak, a scris o serie de mailuri in care se declara mandra de actiunile fostului sau sot, scrie luni cotidianul Le Parisien, preluat de AFP.

Bulibasa Ferdinant Stanescu, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta

Bulibasa Ferdinant Stanescu, considerat unul dintre cei mai bogati romi din Moldova, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Oradea pentru trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. Ferdinant Stanescu este acuzat ca ar fi cerut 30. 000 de euro de la denuntatorul sau in schimbul promisiunii ca ar putea influenta o sentinta judecatoreasca. Pe 10 decembrie, Ferdinant Stanescu a fost retinut de procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 12 mii de euro. El se afla in prezent in arest preventiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )