Libnet.ro
UNICEF

21:31

UPDATE Accident grav pe drumul dintre Arad si Timisoara: doi morti si sapte raniti

Adevărul Adevărul,
UPDATE Accident grav pe drumul dintre Arad si Timisoara: doi morti si sapte raniti

Doua persoane au murit si sapte au fost ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc joi dupa-amiaza, pe DN69, intre Arad si Timisoara. in accident au fost implicate un microbuz de pasageri si un autoturism. continuă pe Adevărul

Accident grav pe drumul dintre Arad si Timisoara: doi morti si sapte raniti

Doua persoane au murit si sapte au fost ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc joi dupa-amiaza, pe DN69, intre Arad si Timisoara. in accident au fost implicate un microbuz de pasageri si un autoturism.

UPDATE. Accident grav pe DN69, la Arad: Doi morti si sapte raniti

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident produs in pe DN69 Arad Timisoara intre localitatile Sagu si Vinga, in care au fost implicate un microbuz de pasageri si un autoturism, informeaza Politia.

Accident grav la Constanta, pe DN2A: Doi morti

Doua persoane si-au pierdut viata, luni, pe DN2A, Constanta Harsova, dupa ce masina in care se aflau a intrat sub un TIR. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs in zona localitatii Topalu intersectie cu DJ223).

Accident grav pe DN6, in judetul Timis. Patru raniti. Circulatia in zona este oprita

Patru persoane au fost ranite, joi, intr-un accident rutier produs pe DN6, la iesirea din municipiul Timisoara catre Cenad. patru persoane au fost ranite, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Accident grav la Mehedinti: O politista a fost ranita

O politista a fost ranita, joi dimineata, intr-un accident rutier produs din vina ei, pe DN 56A, in judetul Mehedinti. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie IPJ) Mehedinti, Nicolae Lohon, citat de Mediafax, accidentul s-a produs in afara localitatii mehedintene Hinova.

Accident grav la Vrancea: Un mort si patru raniti, intre care si un bebelus

O soferita in varsta de 22 de ani a murit, iar sotul, ei, copilul acestora in varsta de 10 luni si alte doua persoane au fost ranite, intr-un accident rutier produs marti seara, pe DN2 E 85), in judetul Vrancea, informeaza Mediafax.

Accident grav la Constanta: Un tanar a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un stalp, apoi a ajuns sub o masina

Un tanar de in varsta de 26 de ani a murit in noaptea de luni spre marti intr-un accident rutier petrecut pe o strada din municipiul Constanta. Acesta a pierdut controlul directiei motocicletei cu care circula, a lovit o bordura, a intrat in coliziune cu un stalp din beton, fiind apoi proiectat pe carosabil sub rotile unui autoturism, conform lucratorilor Serviciului Politiei Rutiere, citati de Agerpres.

Accident grav la iesirea din Capitala: Un taxi s-a rasturnat din cauza vitezei

Un taxi s-a rasturnat, luni dimineata, la iesirea dinBucuresti, cauza fiind viteza excesiva, relateaza B1 TV. Accident a avut loc in dreptul podului de la Otopeni, dupa ce un taximetrist a pierdut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )