Libnet.ro
UNICEF

15:00

UPDATE Accident grav al unui autocar romanesc in Germania/ MAE: Doi pasageri sunt cetateni romani, noua moldoveni

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Accident grav al unui autocar romanesc in Germania/ MAE: Doi pasageri sunt cetateni romani, noua moldoveni

Un autocar din Romania a fost implicat intr-un grav accident produs la Feucht Roth), nu departe de Nurnberg. Duminica, in jurul orei 4. 30, autocarul care se inscrisese de pe autostrada A73 catre A9 in directia Berlin a derapat intr-o curba si s-a rasturnat. Politia considera soseaua umeda si viteza excesiva drept posibile cauze ale accidentului. UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca doi dintre cei 11 pasageri ai autocarului care s-a rasturnat duminica dimineata in Germania sunt romani, restul fiind cetateni ai Republicii Moldova. continuă pe Hotnews

Un autocar romanesc, implicat intr-un accident rutier grav, in Germania. 11 persoane au fost ranite

Un autocar din Romania a fost implicat duminica, in jurul orei 4. 30 dimineata, intr-un accident grav produs la Feucht Roth), nu departe de Nurnberg, potrivit presei germane. Accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza carosabilului umed. Se presupune ca autocarul avea viteza, iar soferul acestuia a pierdut controlul asupra volanului, intr-o curba.

Autocar romanesc, rasturnat pe o sosea din Germania

Un autocar romanesc, care se indrepta spre Berlin, s-a rasturnat la intrarea pe autostrada A9, in apropiere de Nuremberg, in Germania. Autocarul, marca Setra, are numere de inmatriculare de Iasi, iar potrivit.

MAE: Doi romani si noua cetateni ai Republicii Moldova au fost raniti in accidentul de autocar din Germania

05: Doi dintre cei 11 pasageri ai autocarului care s-a rasturnat, duminica dimineata, in Germania sunt romani, restul fiind cetateni ai Republicii Moldova, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe.

Accident GRAV pe centura Capitalei. O persoana a decedat

Un barbat a murit, joi, intr-un accident rutier produs pe soseaua de centura a Capitalei, in comuna Cernica, dupa ce o dupa ce o duba s-a ciocnit frontal cu un camion, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )