Libnet.ro
UNICEF

13:00

UPDATE. Amendament in Senat la Codul Penal: Arestul preventiv, doar daca exista probe sau indicii temeinice. Reactia DNA

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Amendament in Senat la Codul Penal: Arestul preventiv, doar daca exista probe sau indicii temeinice. Reactia DNA

Senatorii Cristiana Anghel, Ovidiu Dontu si Ioan Chelaru au propus in comisia juridica, un amendament la Codul Penal si cel de procedura penala, prin care masurile preventive pot fi dispuse daca exista probe sau indicii temeinice, inlocuind sintagma suspiciuni rezonabile. continuă pe România Liberă

Amendament in Senat la Codul Penal: Arestul preventiv, doar daca exista probe sau indicii temeinice

Senatorii Cristiana Anghel, Ovidiu Dontu si Ioan Chelaru au propus in comisia juridica, un amendament la Codul Penal si cel de procedura penala, prin care masurile preventive pot fi dispuse daca exista probe sau indicii temeinice, inlocuind sintagma suspiciuni rezonabile.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla marti daca scapa de arestul preventiv

Elena Udrea ar putea afla marti daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia fostului ministru impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Ponta: Arestul preventiv a devenit regula, ceea ce este o greseala

Starea normala de judecata pentru un om este de libertate, iar cea de arest preventiv ar trebui sa fie o exceptie pentru infractiuni comise cu violenta, afirma premierul Victor Ponta, aratand insa ca, in prezent, arestul preventiv a devenit regula, ceea ce este o greseala, potrivit surselor din presa.

Ponta: Arestul preventiv a devenit regula, ceea ce este o greseala

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, la B1 Tv, ca starea normala de judecata pentru un om este de libertate, iar cea de arest preventiv ar trebui sa fie o exceptie pentru infractiuni comise cu violenta, si ca, in prezent, arestul preventiv a devenit regula, ceea ce este o greseala.

Un pesedist de la Bruxelles ii critica dur pe parlamentarii care vor sa schimbe Codul Penal

Catalin Ivan, europarlamentar PSD, a criticat in termeni duri initiativa legislativa a senatorilor si deputatilor care vor sa schimbe prevederile Codului Penal referitoare la arestarea preventiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )