Libnet.ro
UNICEF

09:30

UPDATE Antonescu: Aceasta situatie nu mai poate fi prelungita. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE Antonescu: Aceasta situatie nu mai poate fi prelungita. ...

Liberalii ar discuta excluderea ministrului Muncii, Mariana Campeanu. SURSE politice spun ca in dicutia dintre Antonesu si Ponta, premierul ar fi incercat sa traga de timp. Aceasta afirmatie ar fi facut-o Antonescu in cadrul sedintei PNL Antonescu: Am apreciat foarte mult prestatia mediatica. Nu am inteles exact care era mesajul. Faptul ca Daniel Constantin renunta, de parca era vorba de Ianukovici, nu conteaza. Citeste si: Ponta: Fac apel la PNL sa salvam USL. Vreau sa-i . continuă pe România Liberă

UPDATE Antonescu: Aceasta situatie nu mai poate fi prelungita. ...

Printre cei care s-au abtinut iesirii PNL de la Guvernare ar fi fost, inafara de Tariceanu, liberalii Radu Stroe si Cristian David, conform unor surse citate de B1TV UPDATE. Tariceanu: Am votat impotriva iesirii de la guvernare. Este o decizie pripita a formatiunii. Ramane sa ma gandesc ce este de facut. PNL a votat iesirea dela guvernare, anunta surse din PNL UPDATE. Tariceanu: PNL a fortat iesirea de la guvernare si nu a mers cu un mandat real de negociere cu .

UPDATE Antonescu: Aceasta situatie nu mai poate fi prelungita. ...

Tariceanu: PNL a fortat iesirea de la guvernare si nu a mers cu un mandat real de negociere cu PS. !Suntem azi intr-un impas major incat nu avem alta solutie decat sa iesim din USL si sa iesim de la guvernare, a mai spus Tariceanu UPDATE Rezolutia discutata in Delegatia Permanenta prevede luarea la cunostinta a rupturii USL, de catre PSD si iesirea de la guvernare. De asemenea, rezolutia prevede demisia ministrilor si secretarilor de stat liberali din Guvern. In plus, liberalii vor .

Antonescu: Aceasta situatie nu mai poate fi prelungita. Vom pune punct in aceasta seara. ...

Antonescu: Am apreciat foarte mult prestatia mediatica. Nu am inteles exact care era mesajul. Faptul ca Daniel Constantin renunta, de parca era vorba de Ianukovici, nu conteaza. Citeste si: Ponta: Fac apel la PNL sa salvam USL. Vreau sa-i numesc in functie pe toti cei care au fost propusi de PNL. Constantin a renuntat sa fie vicepremier L-am sunat pe premier si l-am intrebat daca sunt date noi. Mi-a spus ca nu, astfel ca mi-am dat seama ca aceasta interventie a fost un eveniment .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )