Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Apa distilata in loc de interferon, in FARMACII. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Apa distilata in loc de interferon, in FARMACII. ...

Un dosar penal in rem care vizeaza doar faptele, nu si persoanele) a aparut in scandalul medicamentelor contrafacute, acuzatiile fiind de evaziune fiscala, spalare de bani si contrafacere de medicamente. _ _ _ _ _ Directorul Agentiei Nationale a Medicamentelor ANM), Marius Savu, a declarat, joi, ca mii de medicamente contrafacute au fost descoperite in farmaciile din Romania. Medicamentul se numeste Pegasys si este produs in Germania. Citeste si: 4. 000 de romani se trateaza . continuă pe România Liberă

Apa distilata in loc de interferon, in FARMACII. Pericol pentru bolnavii de HEPATITA.

Directorul Agentiei Nationale a Medicamentelor ANM), Marius Savu, a declarat, joi, ca mii de medicamente contrafacute au fost descoperite in farmaciile din Romania. Medicamentul se numeste Pegasys si este produs in Germania. Presedintele ANM a sustinut ca este vorba de seringi cu interferon, un medicament destinat pacientilor cu hepatita cronica si cancer, care ar fi continut apa distilata si glucoza in loc de substanta activa. Pacientii trebuie sa verifice seringa preumpluta in momentul .

Timis. Un barbat a incercat sa cumpere stergerea unui dosar penal. L-a costat libertatea.

Un barbat din Buzias, judetul Timis, a incercat sa scape de dosar penal, dupa ce a condus fara permis, mituind un politist. Barbatul a fost prins in flagrant in timp ce ii dadea agentului 2. 700 de lei. Acum, soferul indisciplinat este arestat pentru 30 de zile, pentru dare de mita. Citeste si: Soferul din Brasov care a incercat sa scape de dosar penal, invocand frica de ace, este un om de afaceri Flagrantul s-a produs vineri, potrivit Directiei Generale Anticoruptie, la doua zile dupa ce .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )