Libnet.ro
UNICEF

19:00

UPDATE Atacul terorist de la Nisa: Alti doi cetateni romani ar fi dati disparuti. MAE nu are inca informatii

România Liberă România Liberă,
UPDATE Atacul terorist de la Nisa: Alti doi cetateni romani ar fi dati disparuti. MAE nu are inca informatii

Ministerul de Externe precizeaza intr-un comunicat ca nu exista nici o sesizare telefonica sau prin email referitoare la posibila disparitia a altor doi romani in urma atacului de la Nisa, asa cum s-a mentionat pe retelele de socializare. Ambasada Romaniei la Paris a solicitat asistenta autoritatilor franceze competente, iar verificarile sunt in curs de desfasurare. continuă pe România Liberă

Alti 108 cetateni romani, care au fost blocati pe aeroportul din Istanbul in timpul tentativei de lovitura de stat, au revenit in tara

Al doilea grup de cetateni romani, de 108 persoane, blocate pe aeroportul Ataturk din Istanbul, in timpul tentativei de lovitura de stat, a ajuns in tara duminica dimineta, a anuntat.

Ciolos a vorbit la telefon cu premierul Frantei: M-a asigurat ca fac tot posibilul pentru a clarifica situatia celor doi cetateni romani

Premierul Dacian Ciolos a avut o convorbire telefonica cu omologul sau francez, Manuel Valls, care l-a asigurat ca statul francez face tot ce ii sta in putinta pentru a rezolva situatia celor doi romani disparuti in urma atacului terorist de la Nisa.

Alti doi romani ar fi dati disparuti dupa atacul din Nisa (VIDEO)

Alti doi cetateni romani ar fi dati disparuti dupa atacul produs in Nisa, de Ziua Nationala a Frantei, informeaza B1 TV. Alexandru Goldan, nascut in 10 noiembrie 1989, si prietena sa,.

Atentat la Nisa. Alti doi romani sunt dati disparuti

Atentat la NIsa. inca doi romani, iubit si iubita, sunt dati disparuti dupa atentatul din Nisa de Ziua Nationala a Frantei. Autoritatile romane au precizat ca verificarile sunt in curs.

Atentat la Nisa. Romanii raniti in atacul terorist sunt sot si sotie: Ea este sedata, are un hematom in zona tamplei

Cei doi romani, sot si sotie, raniti, noaptea trecuta, in atacul de la Nisa, de pe Promenade des Anglais, sunt din Buzau. Virgil 38 de ani) si Mirabela 30 de ani), din orasul Patarlagele, se afla de aproximativ doi ani in Nisa. Cuplul era la spectacolul de artificii impreuna cu inca doua rude. Cuplul de romani era la spectacolul de artificii impreuna cu doua rude.

Liderii internationali, oripilati de atacul terorist de la Nisa. Donald Trump: E din ce in ce mai rau

Liderii mondiali, printre care presedintele american Barack Obama, premierul canadian Justin Trudeau, presedintele mexican Enrique Pena Nieto, cancelarul german Angela Merkel, premierul britanic Theresa May, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul indian Narendra Modi, si-au exprimat solidaritatea cu poporul francez si au condamnat atacul terorist care a avut loc, joi seara, in orasul francez Nisa.

Atacul terorist de la Nisa. MAE anunta: Doi romani au fost raniti

31: Doi romani care traiesc in Franta au fost raniti si sunt internati intr-un spital din Nisa, a precizat ministrul Afacerilor Externe.

FOTO. Atacul terorist de la Nisa. Cine sunt cei doi romani raniti

Cei doi romani raniti in atentatul de la Nisa sunt sot si sotie si sunt din judetul Buzau. Starea lor este stabila. Ministerul Afacerilor Externe nu a dat publicitatii numele celor doi tineri, in prezent stabiliti la Nisa, insa familiile lor au fost deja anuntate in legatura cu situatia lor.

Atacul terorist de la Nisa. Cine sunt cei doi romani raniti

Cei doi romani raniti in atentatul de la Nisa sunt sot si sotie si sunt din judetul Buzau. Starea lor este stabila. Ministerul Afacerilor Externe nu a dat publicitatii numele celor doi tineri, in prezent stabiliti la Nisa, insa familiile lor au fost deja anuntate in legatura cu situatia lor.

MAE: nu au fost identificati cetateni romani printre persoanele decedate in atacul de la Nisa

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe anunta ca, pana in prezent, nu au fost identificati cetateni romani printre persoanele decedate in atacul de la Nisa, dar operatiunile de identificare nu s-au finalizat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )