Libnet.ro
UNICEF

10:00

UPDATE. Aviz FAVORABIL pentru cererea de incuviintare a urmaririi penale pentru Ariton si Vosganian

Antena3 Antena3,
UPDATE. Aviz FAVORABIL pentru cererea de incuviintare a urmaririi penale pentru Ariton si Vosganian

UPDATE - Comisia juridica a Senatului a dat, marti, aviz favorabil, cu majoritate de voturi, solicitarii Parchetului General de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a senatorilor Ion Ariton si Varujan. continuă pe Antena3

Comisia juridica din Senat, aviz favorabil pentru urmarirea lui Ariton si Vosganian

Comisia juridica din Senat a dat din nou aviz favorabil la cererea procurorilor de urmarire a ministrilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, iar cei doi asteapta acum votul plenului Senatului.

Aviz FAVORABIL pentru inceperea urmaririi penale si a arestarii. Elena Udrea: Se doreste sa tac

Update: Surse de la Parlament afirma ca in Comisia Juridica au fost avizate favorabil atat inceperea urmaririi penale, cat si arestarea Elenei Udrea. Comisia a avizat favorabil doua mandate de arestare.

Surse: Aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale si a arestarii. Elena Udrea: Se doreste sa tac

Update: Surse de la Parlament afirma ca in Comisia Juridica au fost avizate favorabil atat inceperea urmaririi penale, cat si arestarea Elenei Udrea. Stire initialaElena Udrea a ajuns la Parlament, acolo unde.

Comisia Juridica, aviz favorabil pentru ordonanta plagiatului

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a avizat astazi favorabil ordonanta de urgenta 94/2014 care ii permite lui Victor Ponta sa renunte la titlul de doctor, liberalii criticand aceasta ordonanta pe motiv ca este neconstitutionala, transmit surse din presa.

Comisia Juridica, aviz favorabil pentru ordonanta care-i permite lui Ponta sa renunte la titlul de doctor

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a avizat, marti, favorabil ordonanta de urgenta 94/2014 care ii permite lui Victor Ponta sa renunte la titlul de doctor, liberalii criticand aceasta ordonanta pe motiv ca este neconstitutionala, informeaza Mediafax.

Comisia juridica: Cererile pentru inceperea urmaririi penale a senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, avizate favorabil

Senatorii din Comisia juridica au avizat favorabil, marti, cu majoritate de voturi, cererile pentru inceperea urmaririi penale a fostilor ministri ai Economiei Ion Ariton si Varujan Vosganian, informeaza Agerpres.

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Ariton si Varujan Vosganian

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz marti pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ion Ariton si Varujan Vosganian. Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat la incheierea.

Comisia juridica a Senatului a dat un nou aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Ariton si Varujan Vosganian (VIDEO)

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz marti pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ion Ariton si Varujan Vosganian. Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat la incheierea.

Cererea pentru inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely, trimisa la Comisia juridica

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a trimis, luni, la Comisia juridica cererea procurorului general pentru inceperea urmaririi penale a a deputatului UDMR, Laszlo Borbely.

Comisia Juridica a dat aviz pozitiv pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz pozitiv, duminica seara, pentru inceperea urmaririi penale in cazulElenei Udrea in dosarul Gala Bute, relateazaB1 TV. Au fost 20 voturi pentr.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )