Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE Un barbat a fost impuscat dupa ce a atacat cu un ciocan un politist in fata catedralei Notre Dame din Paris. Atacatorul a strigat: Asta este pentru Siria!

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Un barbat a fost impuscat dupa ce a atacat cu un ciocan un politist in fata catedralei Notre Dame din Paris. Atacatorul a strigat: Asta este pentru Siria!

Un barbat a atacat marti dupa-amiaza, cu un ciocan, un politist in fata catedralei Notre-Dame din Paris, anunta AFP. Politistul a ripostat si l-a impuscat pe atacator. Potrivit ministrului de Interne al Frantei, atacatorul ar fi strigat Asta este pentru Siria!19:36 Atacatorul s-a revendicat ca fiind un soldat al califatului gruparii Stat Islamic, a declarat o sursa apropiata anchetei, citata de AFP. 19:16: Atacatorul a strigat Asta este pentru Siria!, a declarat ministrul de Interne, Gerard Collomb. continuă pe Hotnews

UPDATE Un barbat a fost impuscat dupa ce a atacat cu un ciocan un politist in fata catedralei Notre Dame din Paris

Un barbat a atacat marti dupa-amiaza, cu un ciocan, un politist in fata catedralei Notre-Dame din Paris, anunta AFP. Politistul a ripostat si l-a impuscat pe atacator.

VIDEO. Focuri de arma la Paris, la catedrala Notre-Dame. Politistii au neutralizat un barbat care i-a atacat cu un ciocan

Un politist a deschis focul, marti dupa-amiaza, in centrul Parisului, la Catedrala Notre-Dame, impotriva unui barbat agresiv, informeaza presa franceza.

Focuri de arma la Paris, la catedrala Notre-Dame. Politistii au neutralizat un barbat care i-a atacat cu un ciocan

Un politist a deschis focul, marti dupa-amiaza, in centrul Parisului, la Catedrala Notre-Dame, impotriva unui barbat agresiv, informeaza presa franceza.

Alerta in Melbourne. O femeie este tinuta ostatica, iar un barbat a fost impuscat mortal (VIDEO)

Autoritatile sunt in alerta in Melbourne, Australia. Un barbat a fost impuscat mortal si o femeie este tinuta ostatica intr-un apartament din suburbia Brighton, informeaza Huffington.

Panica in Paris. Focuri de arma langa catedrala Notre Dame. Un barbat a fost impuscat

Alerta in Paris. Este panica in centrul capitalei franceze, dupa ce mai multe focuri de arma s-au auzit langa Catedrala Notre Dame, scrie BBC News. Autoritatile au ajuns rapid la locul.

Un american a fost impuscat in cap de politisti, in timpul atacului de la Londra

Un turist american a fost impuscat in cap de politistii brianici, sambata seara, in timpul incidentului de pe London Bridge, anunta NBC. Incidentul a fost confirmat si, din fericire,.

Atacatorul a fost impuscat de catre politie

Un individ a atacat un agent de politie cu un ciocan, iar ulterior acesta a fost neutralizat, conform BBC. Oficialii francezi le-au comunicat cetatenilor sa pastreze distanta fata de catedrala Notre-Dame.

Focuri de arma si panica in Paris: Un barbat ce a atacat politistii de la catedrala Notre Dame a fost impuscat (FOTO, VIDEO)

Panica, marti dupa-amiaza, la piata din fata catredalei Notre Dame din Paris. Mai multe persoane au publicat pe retelele de socializare ca au auzit bubuituri si focuri de arma in fata monumentului.

Focuri de arma si panica in Paris: Un barbat ce dorea sa atace catedrala Notre Dame a fost impuscat

Panica, marti dupa-amiaza, la piata din fata catredalei Notre Dame din Paris. Mai multe persoane au publicat pe retelele de socializare ca au auzit explozii si focuri de arma in fata monumentului.

Profesorii au intrat pe Facebook si au fost socati. Dupa scurt timp, zece studenti au fost exmatriculati. Ce au putut sa posteze

Mai multi studenti de la Universitatea Harvard au fost dati afara dupa ce au postat pe Facebook mesaje despre viol, copii morti si Holocaust. Cei zece studenti au format un grup onlinepe care postau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )