Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Bataie cu cutite intre elevi, in Bucuresti. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Bataie cu cutite intre elevi, in Bucuresti. ...

UPDATE: Noua elevi de la Liceul Dimitrie Leonida din Bucuresti sunt audiati, in prezent, la sediul Sectiei 6 Politie, in cazul conflictului de miercuri dimineata, in urma caruia patru persoane au ajuns la spital. Potrivit anchetatorilor, este vorba espre o bataie intre doua grupuri de tineri, toti minori. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, procurorul Calin Dumbraveanu, intre cele doua grupuri exista un conflict mocnit, de doua zile. Miercuri dimineata . continuă pe România Liberă

UPDATE. Bataie cu cutite intre elevi, in Bucuresti. Patru elevi au fost retinuti.

UPDATE: Patru elevi au fost retinuti. Aveau arme albe asupra lor. ---- Noua elevi de la Liceul Dimitrie Leonida din Bucuresti sunt audiati, in prezent, la sediul Sectiei 6 Politie, in cazul conflictului de miercuri dimineata, in urma caruia patru persoane au ajuns la spital. Potrivit anchetatorilor, este vorba espre o bataie intre doua grupuri de tineri, toti minori. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, procurorul Calin Dumbraveanu, intre cele doua .

Bataie cu cutite intre elevi, in Bucuresti. Patru liceeni au ajuns la spital.

Patru elevi de la liceul Dimitrie Leonida din Capitala au ajuns la spital, dupa bataie cu cutite, conform B1 TV. Incidentul a fost anuntat prin intermediul numarului de urgenta 112, iar politistii au ajuns imediat la fata locului. Batausii au fost condusi la sectia 9 de Politie pentru a da declaratii cu privire la incident. Elevii au varste cuprinse intre 17 si 20 ani. Stire in curs de actualizare.

Bucuresti: Bataie cu cutite intre mai multi elevi de liceu. Patru au ajuns la spital

Mai multi elevi de la liceul Dimitrie Leonida din Bucuresti s-au batut cu cutite, miercuri, intr-o statie de autobuz din aproapierea unitatii scolare, patru dintre ei ajungand la spital. Incidentul a.

Bataie cu cutite intre mai multi elevi de liceu din Bucuresti: Toti sunt urmariti penal, iar patru au fost retinuti

40: Patru dintre cei noua elev implicati in scandal au fost retinuti, potrivit unor surse din Politie, citate de Mediafax. Doi dintre cei retinuti au varsta de 17 ani, unul are 18 ani, iar al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )