Libnet.ro
UNICEF

16:00

Update. Bilantul victimelor cutremurului din Pakistan a ajuns la 208 de morti si 373 de raniti

Antena3 Antena3,
Update. Bilantul victimelor cutremurului din Pakistan a ajuns la 208 de morti si 373 de raniti

Update 09. 50- Cel putin 208 oameni si-au pierdut viata si alti 373 au fost raniti in urma unui cutremur de 7,8 produs marti in sud-vestul Pakistanului. Seismul a fost urmat de mai multe. continuă pe Antena3

Update. Bilantul victimelor cutremurului din Pakistan a ajuns la 238 de morti si 373 de raniti

Update 11. 17- Cutremurul puternic care a afectat marti o regiune saraca si izolata in Pakistan s-a soldat cu cel putin 238 morti si alte sute raniti, iar sate intregi au fost devastate, au anuntat.

Bilantul victimelor cutremurului din Pakistan a ajuns la 173 de morti si 300 de raniti

Cutremurul puternic care a afectat marti o regiune saraca si izolata in Pakistan s-a soldat cu cel putin 173 de morti si 300 de raniti, potrivit unui nou bilant provizoriu, informeaza AFP, potrivit.

Bilantul victimelor cutremurului din Pakistan a ajuns la cel putin 208 morti

Cel putin 208 persoane si-au pierdut viata in Pakistan, dupa ce regiune izolata din tara a fost zguduita marti de un cutremur puternic, citeaza BBC News. Cutremurul cu magnitudinea 7,7, care a avut loc in.

Cel mai recent bilant al victimelor cutremurului din Pakistan. 328 de oameni au murit si 450 au fost raniti

Update 18. 10 - Seismul care a avut loc mart in sud-vestul Pakistanului s-a soldat cu cel putin 328 de morti si 450 de raniti, potrivit unui nou bilant furnizat miercuri de autoritatile locale, relateaza.

Bilant provizoriu al cutremurului din Pakistan: Cel putin 208 persoane au decedat

Cutremurul puternic care a afectat marti o regiune saraca si izolata in Pakistan, in care incercau sa ajunga miercuri echipe de interventie, s-a soldat cu cel putin 208 morti si sute de raniti precum si sate intregi distruse, informeaza AFP. Echipele de interventie incearca miercuri sa ajunga la victime, existand ingrijorarea ca numarul mortilor va continua sa creasca.

Nou bilant in urma cutremurului din Pakistan: Peste 328 de morti si 450 de raniti

Cel putin 328 de persoane au murit si 450 au fost ranite in urma cutremurului de 7,8 produs in sud-vestul Pakistanului, potrivit unui nou bilant furnizat miercuri de autoritatile locale, relateaza AFP.

Cel putin 33 de morti in urma cutremurului din Pakistan.

Cel putin 33 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite, in urma cutremurului puternic produs in sud-vestul Pakistanului, numeroase case fiind distruse, anunta serviciile de urgenta, transmite Mediafax. Surse din cadrul politiei anuntasera anterior cinci morti intr-un cutremur a carui magnitudine a fost revizuita la 7,7 de Institutul american de geofizica. Epicentrul a fost localizat in Awaran, in provincia Balucistan, la frontiera cu Iranul. Cutremurul a fost urmat de o replica de 5,9 .

UPDATE. CUTREMUR Pakistan: Bilantul victimelor a ajuns la 238 de morti.

UPDATE: Bilantul cutremurului din Pakistan a crescut la 238 de morti, transmite AFP, conform Mediafax. Totodata, autoritatile se tem ca numarul victimelor ar putea sa creasca, in conditiile in care au fost afectate sate intregi. --- Cutremurul puternic care a afectat marti o regiune saraca si izolata in Pakistan, in care incercau sa ajunga miercuri echipe de interventie, s-a soldat cu cel putin 173 de morti si sute de raniti, potrivit unui nou bilant provizoriu, relateaza AFP, conform .

VIDEO O mica 'insula' a aparut in Marea Arabiei dupa cutremurul cu magnitudinea de 7,1 din Pakistan

Puternicul cutremur din Pakistan a dat nastere unei 'insule' care a iesit brusc la suprafata in Marea Arabiei, la sute de kilometri distanta de epicentru, spre surprinderea locuitorilor din zona si a oamenilor de stiinta, scrie AFP.

Cel putin 70 de morti intr-un dublu atentat sinucigas, in fata unei biserici din Pakistan.

Un dublu atentat sinucigas comis in fata unei biserici a provocat moartea a cel putin 70 de persoane si ranirea altor peste 100, duminica, la Peshawar, oras mare situat in vestul Pakistanului, au anuntat autoritatile locale, transmite Mediafax. Acesta este unul dintre cele mai sangeroase atacuri comise vreodata impotriva crestinilor din Pakistan, tara musulmana in proportie de 95 la suta. Crestinii reprezinta aici aproximativ 3 la suta din populatie si au devenit victimele discriminarii, dar .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )