Libnet.ro
UNICEF

14:00

UPDATE. CUTREMUR Pakistan: Bilantul victimelor a ajuns la 238 de morti.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. CUTREMUR Pakistan: Bilantul victimelor a ajuns la 238 de morti.

UPDATE: Bilantul cutremurului din Pakistan a crescut la 238 de morti, transmite AFP, conform Mediafax. Totodata, autoritatile se tem ca numarul victimelor ar putea sa creasca, in conditiile in care au fost afectate sate intregi. --- Cutremurul puternic care a afectat marti o regiune saraca si izolata in Pakistan, in care incercau sa ajunga miercuri echipe de interventie, s-a soldat cu cel putin 173 de morti si sute de raniti, potrivit unui nou bilant provizoriu, relateaza AFP, conform . continuă pe România Liberă

CUTREMUR Pakistan: Bilantul victimelor a ajuns la 173 de morti.

Cutremurul puternic care a afectat marti o regiune saraca si izolata in Pakistan, in care incercau sa ajunga miercuri echipe de interventie, s-a soldat cu cel putin 173 de morti si sute de raniti, potrivit unui nou bilant provizoriu, relateaza AFP, conform Mediafax. Cutremurul cu magnitudinea 7,7, care a avut loc in apropiere de orasul Awaran, in provincia Balucistan sud-vest), a distrus numeroase case si a fost resimtit pana in India si Iranul vecine. Directorul Agentiei pentru gestionarea .

Update. Bilantul victimelor cutremurului din Pakistan a ajuns la 238 de morti si 373 de raniti

Update 11. 17- Cutremurul puternic care a afectat marti o regiune saraca si izolata in Pakistan s-a soldat cu cel putin 238 morti si alte sute raniti, iar sate intregi au fost devastate, au anuntat.

Update. Bilantul victimelor cutremurului din Pakistan a ajuns la 208 de morti si 373 de raniti

Update 09. 50- Cel putin 208 oameni si-au pierdut viata si alti 373 au fost raniti in urma unui cutremur de 7,8 produs marti in sud-vestul Pakistanului. Seismul a fost urmat de mai multe.

Bilantul victimelor cutremurului din Pakistan a ajuns la 173 de morti si 300 de raniti

Cutremurul puternic care a afectat marti o regiune saraca si izolata in Pakistan s-a soldat cu cel putin 173 de morti si 300 de raniti, potrivit unui nou bilant provizoriu, informeaza AFP, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )