Libnet.ro
UNICEF

07:30

UPDATE Cabral a ajuns la spitalul din Sibiu dupa un accident cu ATV-ul

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cabral a ajuns la spitalul din Sibiu dupa un accident cu ATV-ul

Cabral Ibacka a ajuns sambata dimineata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu dupa ce a fost implicat intr-un accident cu ATV-ul. Potrivit primelor informatii, acesta ar fi suferit contuzii toracice si faciale, insa acesta este constient. continuă pe Adevărul

Cabral a ajuns la spital dupa un accident cu ATV-ul

Cabral Ibacka a ajuns sambata dimineata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu dupa ce a fost implicat intr-un accident cu ATV-ul.

Pasageri, evacuati de pe un aeroport din Florida dupa descoperirea a doua obiecte suspecte

Pasagerii si personalul de pe aeroportul international din orasul american Jacksonville statul Florida) au fost evacuati ieri dupa descoperirea a cel putin doua obiecte suspecte.

Estimari Zenith: Piata romaneasca de publicitate va incepe sa creasca din 2014, dupa o scadere de 3,6% in 2013. Cresterea pietei globale este de 3,5% anul acesta

Piata romaneasca de publicitate va scadea si anul acesta, pierderea urmand sa fie de 3,6%, dar va incepe sa creasca din 2014, potrivit celor mai noi estimari ale retelei internationale de media ZenithOptimedia, reprezentata pe plan local de Zenith Romania. La nivel global, Zenith estimeaza ca piata de publicitate va inregistra, in 2013, o crestere de 3,5%, similara cu cea de anul trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )