Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cabral a ajuns la spital dupa un accident cu ATV-ul

Adevărul Adevărul,
Cabral a ajuns la spital dupa un accident cu ATV-ul

Cabral Ibacka a ajuns sambata dimineata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu dupa ce a fost implicat intr-un accident cu ATV-ul. continuă pe Adevărul

UPDATE Cabral a ajuns la spitalul din Sibiu dupa un accident cu ATV-ul

Cabral Ibacka a ajuns sambata dimineata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu dupa ce a fost implicat intr-un accident cu ATV-ul. Potrivit primelor informatii, acesta ar fi suferit contuzii toracice si faciale, insa acesta este constient.

Cabral, ranit in urma unui ACCIDENT CU ATV-ul

Prezentantorul TV Cabral Ibacka a fost ranit, sambata dimineata, in apropierea localitatii sibiene Jina, dupa ce a pierdut controlul unui ATV pe care il conducea si a fost transportat la spital, el suferind.

Prezentatorul TV Cabral Ibacka, ranit intr-un accident cu ATV-ul in judetul Sibiu.

Prezentantorul TV Cabral Ibacka a fost ranit, sambata dimineata, in apropierea localitatii sibiene Jina, dupa ce a pierdut controlul unui ATV pe care il conducea si a fost transportat la spital, el suferind contuzii toracice si faciale, insa fiind constient si in stare stabila, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat, sambata, ca prezentatorul TV Cabral Ibacka a fost ranit in timp ce conducea un ATV pe un drum din apropierea .

Prezentatorul TV Cabral Ibacka, ranit intr-un accident cu ATV-ul in judetul Sibiu

Prezentantorul TV Cabral Ibacka a fost ranit, sambata dimineata, in apropierea localitatii sibiene Jina, dupa ce a pierdut controlul unui ATV pe care il conducea si a fost transportat la spital, el suferind contuzii toracice si faciale, insa fiind constient si in stare stabila, relateaza Mediafax.

Prahova: 13 elevi, transportati la spital dupa ce s-au intoxicat cu o substanta necunoscuta

Treisprezece elevi, cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani, din localitatea prahoveana Targsorul Vechi, au fost dusi la spital, dupa ce un preot a facut o slujba in incinta scolii. Copiii au povestit ca.

Cabral, implicat intr-un accident in Sibiu: Prezentatorul TV s-a rasturnat cu ATV-ul

Cunoscuta vedeta de televiziune Cabral Ibacka a fost implicat intr-un accident in judetul Sibiu. Acesta circula cu un ATV in localitatea Jina, moment in care a pierdut controlul asupra volanului si a cazut. in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2324 seconds )