Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prezentatorul TV Cabral Ibacka, ranit intr-un accident cu ATV-ul in judetul Sibiu.

România Liberă România Liberă,
Prezentatorul TV Cabral Ibacka, ranit intr-un accident cu ATV-ul in judetul Sibiu.

Prezentantorul TV Cabral Ibacka a fost ranit, sambata dimineata, in apropierea localitatii sibiene Jina, dupa ce a pierdut controlul unui ATV pe care il conducea si a fost transportat la spital, el suferind contuzii toracice si faciale, insa fiind constient si in stare stabila, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat, sambata, ca prezentatorul TV Cabral Ibacka a fost ranit in timp ce conducea un ATV pe un drum din apropierea . continuă pe România Liberă

Prezentatorul TV Cabral Ibacka, ranit intr-un accident cu ATV-ul in judetul Sibiu

Prezentantorul TV Cabral Ibacka a fost ranit, sambata dimineata, in apropierea localitatii sibiene Jina, dupa ce a pierdut controlul unui ATV pe care il conducea si a fost transportat la spital, el suferind contuzii toracice si faciale, insa fiind constient si in stare stabila, relateaza Mediafax.

Cabral, implicat intr-un accident in Sibiu: Prezentatorul TV s-a rasturnat cu ATV-ul

Cunoscuta vedeta de televiziune Cabral Ibacka a fost implicat intr-un accident in judetul Sibiu. Acesta circula cu un ATV in localitatea Jina, moment in care a pierdut controlul asupra volanului si a cazut. in.

Actorul Giuliano Gemma a murit intr-un accident rutier

Actorul italian Giuliano Gemma si-a pierdut viata, marti, intr-un accident rutier, informeaza Contact Music. Gemma, in varsta de 75 de ani, a fost implicat intr-o coliziune in apropiere de Roma, Italia.

Cabral a ajuns la spital dupa un accident cu ATV-ul

Cabral Ibacka a ajuns sambata dimineata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu dupa ce a fost implicat intr-un accident cu ATV-ul.

UPDATE Cabral a ajuns la spitalul din Sibiu dupa un accident cu ATV-ul

Cabral Ibacka a ajuns sambata dimineata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu dupa ce a fost implicat intr-un accident cu ATV-ul. Potrivit primelor informatii, acesta ar fi suferit contuzii toracice si faciale, insa acesta este constient.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, Marius Oprescu, implicat intr-un accident cu victime

Patru persoane au ajuns, in noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judetean din Slatina, dupa ce au fost victimele unui accident de circulatie in care a fost implicat si Marius Oprescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Olt. Victimele se aflau intr-o caruta, cand, la un moment dat, au fost lovite din spate de catre masina condusa de oficialul oltean. in urma accidentului, una dintre persoanele aflate in atelaj a ramas internata.

Giuliano Gemma a murit intr-un accident de masina

Marele actor italian a decedat marti seara, langa Roma, la varsta de 75 de ani. Actorul a fost dus la spitalul Civitavecchia si declarat mort la scurt timp. Alte doua persoane, un barbat si fiul sau, au fost raniti in accident, scrie a1. ro .

Giuliano Gemma, actorul italian care a jucat in peste 100 de filme, a murit intr-un accident.

A murit actorul Giuliano Gemma, considerat echivalentul european al lui Clint Eastwood, informeaza digi24. Actorul Giuliano Gemma s-a stins din viata, marti seara, in urma unui accident de masina, in apropiere de Roma. In varsta de 75 de ani, Giuliano Gemma era o adevarata legenda a western-urilor italiene, fiind considerat, in anii 70, echivalentul european al lui Clint Eastwood. Giuliano Gemma si-a inceput cariera in cinematografie la varsta de 18 ani pe post de cascador, ulterior a trecut .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )