Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE. China: Trei morti, intr-un atac cu cutite, pe strada.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. China: Trei morti, intr-un atac cu cutite, pe strada.

Cel putin trei persoane au fost omorate de atacatori inarmati cu cutite, pe strada, in centrul Chinei, insa autoritatile indeparteaza ideea unui atac terorist, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: China. Cel putin zece persoane au ars de vii intr-un autobuz Trei persoane sunt moarte, a declarat telefonic pentru AFP un oficial din orasul Changsha, capitala provinciei Hunan centru), adaugand ca poate sa dea asigurari ca nu este vorva despre un atac terorist. S-a intamplat intr-o . continuă pe România Liberă

China: Trei morti, intr-un atac cu cutite, pe strada.

Cel putin trei persoane au fost omorate de atacatori inarmati cu cutite, pe strada, in centrul Chinei, insa autoritatile indeparteaza ideea unui atac terorist, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: China. Cel putin zece persoane au ars de vii intr-un autobuz Trei persoane sunt moarte, a declarat telefonic pentru AFP un oficial din orasul Changsha, capitala provinciei Hunan centru), adaugand ca poate sa dea asigurari ca nu este vorva despre un atac terorist. S-a intamplat intr-o .

Patru morti, intr-un accident de elicopter in Marea Britanie.

Patru persoane care se aflau la bordul unui elicopter civil au murit, dupa ce aparatul s-a prabusit joi seara, in conditii de ceata, in estul Angliei, relateaza AFP, conform Mediafax. potrivit politiei, relateaza AFP. Cele patru persoane care se aflau la bordul elicopterului au fost declarate moarte la fata locului, a anuntat politia intr-un comunicat. Citeste si: Avionul disparut Malaysia Airlines va fi cautat in Oceanul Indian Accidentul s-a produs in apropiere de Beccles, in comitatul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )