Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE. Cod GALBEN de vant puternic in Caras-Severin.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Cod GALBEN de vant puternic in Caras-Severin.

Avertizarea cod Galben de vant puternic pentru judetul Caras-Severin a fost prelungita pana la ora 17:25. --- Citeste si: Vine frigul. Prognoza meteo pana pe 24 noiembrie Meteorologii au emis, vineri dimineata, cod Galben de vant puternic in zona Judetului Caras-Severin, in partea sudica a acestuia. Citeste si: Iarna cu precipitatii abundente. Prognoza meteo pe trei luni Meteorologii spun ca este posibil ca, la rafale, viteza vantului sa depaseasca 80 de kilometri la ora. continuă pe România Liberă

Cod GALBEN de vant puternic in Caras-Severin.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, cod Galben de vant puternic in zona Judetului Caras-Severin, in partea sudica a acestuia. Citeste si: Vine frigul. Prognoza meteo pana pe 24 noiembrie Atentionarea este valabila pana la ora 11. Citeste si: Iarna cu precipitatii abundente. Prognoza meteo pe trei luni Meteorologii spun ca este posibil ca, la rafale, viteza vantului sa depaseasca 80 de kilometri la ora.

ANM: Avertizare cod galben de ceata in Capitala si alte cinci judete

Meteorologii au emis, joi dimineata, o atentionare cod galben de ceata penru Capitala si alte cinci judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea a intrat in vigoare la ora 07.

METEO Cod galben de ceata in Capitala si in cinci judete din tara

Capitala si cinci judete din tara, inclusiv drumurile nationale si europene aferente, se afla joi, pana la ora 10. 15, sub avertizare de cod galben de ceata. Izolat, vizibilitatea va scadea sub 50 de metri.

Cod galben de CEATA in cinci judete si in Capitala.

Agentia Nationala de Meterologie a emis, joi, o avertizare cod galben de ceata pentru cinci judete din Muntenia si Bucuresti, valabila pana la 10. 15, transmite Agerpres. Astfel, intre orele 7,15 si 10,15, in zona de sud a judetelor Dambovita, Prahova, Buzau, precum si in judetele Ilfov inclusiv municipiul Bucuresti) si Calarasi, dar si pe drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )