Libnet.ro
UNICEF

14:00

UPDATE. Constantin Nita s-a prezentat la DNA. Procurorii i-au pus sechestru pe avere in valoare de peste 435.000 de lei

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Constantin Nita s-a prezentat la DNA. Procurorii i-au pus sechestru pe avere in valoare de peste 435.000 de lei

Constantin Nita, fostul ministru al Energiei a fost citat in dosatul in care este urmarit penal pentru trafic de influenta, privind Primaria Brasov. El a declarat ca din punctul lui de vedere nu are ce cauta in acest dosar. Este dreptul meu de a-mi face dreptate. Voi face acest lucru la instantele din tara sau chiar la cele din strainatate. continuă pe România Liberă

Fostul ministru Constantin Nita, la DNA

Fostul ministru Constantin Nita s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Sechestru instituit pe bunurile lui Constantin Nita

Directia Nationala Anticoruptie DNA) informeaza astazi ca procurorii au instituit masura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor imobile aflate in proprietatea deputatului Constantin Nita, pana la concurenta sumei de 435. 823 lei, reprezentand obiectul infractiunii de trafic de influenta retinuta in sarcina acestuia, potrivit unui comunicat al DNA.

Fostul ministru Constantin Nita, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. A fost pus sechestru pe o parte din averea deputatului

Fostul ministru Constantin Nita s-a prezentat luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind citat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. El a fost instiintat ca a fost pus sechestu pe o aproape 436. 000 de lei.

Fostul ministru Constantin Nita, la DNA. Procurorii anticoruptie i-au pus sechestru pe avere

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita a dat cu subsemnatul la sediul Directiei Nationale Anticorptie, iar procurorii DNA i-au pus sechestru pe avere, potrivit news. ro. Nita este anchetat in dosarul.

Fostul ministru Constantin Nita, audiat la DNA. Surse: Procurorii i-ar fi comunicat ca i s-a pus sechestru pe bunuri

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, a fost audiat la sediul DNA. Potrivit unor surse judiciare, procurorii i-ar fi comunicat ca i s-a pus sechestru pe mai multe bunuri, in dosarul in care i-ar.

DNA i-a pus sechestru pe avere fostului ministru Constantin Nita

Fostul ministru delegat pentru Constantin Nita a venit, vineri dimineata la sediul DNA, unde procurorii l-au anuntat ca i s-a pus sechestru pe avere. Nita este cercetat intr-un dosar de luare de mita.

UPDATE. Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, sechestru pe avere, pentru trafic de influenta

Constantin Nita, fostul ministru al Energiei a fost citat in dosatul in care este urmarit penal pentru trafic de influenta, privind Primaria Brasov. El a declarat ca din punctul lui de vedere nu are ce cauta in acest dosar. Este dreptul meu de a-mi face dreptate. Voi face acest lucru la instantele din tara sau chiar la cele din strainatate.

Procurorii au pus sechestru pe averea deputatului Constantin Nita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au comunicat, vineri dimineata, deputatului Constantin Nita ca i s-a pus sechestru pe avere intr-un dosar de trafic de influenta in care este acuzat ca ar fi primit de la un om de afaceri 30. 000 de euro si peste 300. 000 de lei ca sa intervina la primarul unui municipiu pentru incheierea unui contract, pe vremea cand era ministru al Energiei.

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Constantin Nita, fost ministru al Energiei

UPADTE: Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus sechestru pe averea fostului ministru al Energiei Constanin Nita. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de.

UPDATE. Lia Olguta Vasilescu a fost la DNA.Procurorii i-au pus sechestru pe conturi

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, s-a prezentat, luni, la DNA. Ea nu a dorit sa dea declaratii despre cauza in care este anchetata, insa a vorbit despre un caz ce o priveste pe Alina Bica. Procurorii i-au pus sechestru pe avere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )