Libnet.ro
UNICEF

14:00

UPDATE. Consultantul lui Iohannis si Basescu, Felix Tataru, audiat la DNA, in dosarul Gala Bute: Am luat bani doar cu chitanta. De ce sa iau spaga? Nu inteleg

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Consultantul lui Iohannis si Basescu, Felix Tataru, audiat la DNA, in dosarul Gala Bute: Am luat bani doar cu chitanta. De ce sa iau spaga? Nu inteleg

Consultantul in campaniile electorale ale lui Klaus Iohannis si Traian Basescu, Felix Tataru, a declarat, la iesirea de la DNA ca a primit bani doar cu chitanta si a precizat ca trebuie sa trimita procurorilor anticoruptie documente care sa ateste contractele. continuă pe România Liberă

Dosarul Gala Bute. Felix Tataru, consultantul presedintilor, audiat la DNA

Felix Tataru, fondatorul grupului de comunicare GMP, s-a prezentat, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul Gala Bute. Tataru a fost consultant atat in campaniile fostului presedinte Traian Basescu, cat si in campania presedintelui Iohannis. De asemenea, procurorii il audiaza astazi si pe Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea.

Felix Tataru, consultant in campaniile lui Klaus Iohannis si Traian Basescu, audiat ca martor la DNA in Gala Bute

Felix Tataru, consultant in campaniile electorale ale lui Klaus Iohannis si Traian Basescu, a venit, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat ca martor in dosarul Gala Bute.

Specialistul in comunicare politica Felix Tataru a fost audiat la DNA in dosarul Gala Bute: De ce as primi eu mita? Am primit bani doar cu factura (VIDEO)

40 Felix Tataru a iesit de la DNA dupa aproximativ o ora de audieri si a declarat ca nu are nicio legatura cu Gala Bute si ca nu a primit niciodata mita. Am vorbit despre Gala Bute, despre.

Felix Tataru, strategul campaniilor lui Basescu, acuzat ca a primit o punga cu 50.000 euro: De ce as lua spaga? Lucrez la firma mea, iau banii pe firma

Felix Tataru, care a condus campaniile pentru prezidentiale ale lui Klaus Iohannis si Traian Basescu, a spus miercuri la audieri, in fata procurorilor, ca nu a primit niciun ban in plus pentru serviciile prestate.

UPDATE. Maraton de audieri la DNA. Felix Tataru, Alin Cocos, Eugen Nicolaescu, chemati in fata procurorilor

UPDATE - Fostul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a plecat de la DNAin urma cu putin timp. Oficialul a explicat ca a fost citat ca martor intr-un dosar deschis pe numele presedintelui CJ.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )