Libnet.ro
UNICEF

08:00

UPDATE. CSM: Alina Bica, SUSPENDATA din magistratura. Basescu a semnat eliberarea din functie a Alinei Bica

România Liberă România Liberă,
UPDATE. CSM: Alina Bica, SUSPENDATA din magistratura. Basescu a semnat eliberarea din functie a Alinei Bica

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) va decide, luni dimineata, suspendarea Alinei Bica din magistratura ca urmare a arestarii acesteia in dosarul despagubirilor aprobate pentru un teren supraevaluat cu 61 de milioane de euro . continuă pe România Liberă

CSM: Alina Bica, SUSPENDATA din magistratura

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) va decide, luni dimineata, suspendarea Alinei Bica din magistratura ca urmare a arestarii acesteia in dosarul despagubirilor aprobate pentru un teren supraevaluat cu 61 de milioane de euro .

Scandalul Bica. Vicepresedintele CSM: Alina Bica, suspendata din magistratura pana la solutionarea definitiva a cazului

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) va dispune astazi suspendarea din magistratura a Alinei Bica pana la solutionarea definitiva a dosarului in care aceasta este anchetata pentru coruptie. Asta a declarat Gheorghe Muscalu, vicepresedintele CSM inainte de sedinta CSM.

UPDATE Scandalul Bica. Alina Bica, suspendata din functie. Ea va putea lucra in cadrul Parchetului General

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, luni dimineata, suspendarea din functie Alinei Bica pana la solutionarea definitiva a dosarului in care aceasta este anchetata pentru coruptie. Cu toate acestea, ea va putea lucra in cadrul Parchetului General.

Alina Bica a fost suspendata din magistratura. Traian Basescu a semnat decretul de demitere a acesteia de la sefia DNA

UPDATE - Traian Basescu a semnat decretul prin care Alina Bica este demisa de la sefia DIICOT, dupa ce a fost arestata pentru retrocedari ilegale. UPDATE - Fosta sefa a ANRP, Crinuta Dumitrean, este audiata la.

Alina Bica a fost suspendata din magistratura. Traian Basescu a semnat decretul de demitere a acesteia de la sefia DIICOT

UPDATE - Traian Basescu a semnat decretul prin care Alina Bica este demisa de la sefia DIICOT, dupa ce a fost arestata pentru retrocedari ilegale. Alina Bica i-a transmis, la finalul sapamanii trecute,.

Alina Bica a fost suspendata din magistratura, in urma deciziei CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a dispus, luni, suspendarea din magistratura a Alinei Bica si a luat act de demisia acesteia din functia de procuror la DIICOT. Aceasta a fost arestata in dosarul despagubirilor.

Alina Bica ar putea fi suspendata din magistratura. CSM discuta luni cazul

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) decide, luni dimineata, cu privire la suspendarea Alinei Bica din magistratura, urmand sa ia act si de demisia acesteia de la DIICOT, potrivit unor oficiali din Consiliu.

CSM: Alina Bica a fost suspendata din magistratura

Consiliul Superior alMagistraturii CSM) a laut act, luni dimineata, de demisia AlineiBica de la sefia DIICOT, aceasta fiind suspendata si din functia de procuror. CSM a dispus suspendarea Alinei Bica.

Alina Bica a fost suspendata din magistratura

Sectia de procurori din cadrul CSM a decis suspendarea Alinei Bica din functia de procuror-magistrat si incetarea activitatii la DIICOT. , pana la solutiopnarea cauzei in care este cercetata. Vicepresedintele.

VIDEO Alina Bica si comisia din care facea parte au aprobat acordarea de despagubiri pentru zona rezidentiala, desi cele 13 hectare fusesera incadrate ca teren agricol

Alina Bica, Bogdan Dragos George si Alexandru Lacramioara au aprobat acordarea de despagubiri pentru omul de afaceri Gheorghe Stelian pentru un teren aflat intr-o zona rezidentiala, desi cele 13 hectare fusesera incadrate ca teren agricol, se arata in referatul cu propunerea de arestare preventiva al procurorilor DNA. Referatul procurorilor arata ca dupa ce Gheorghe Stelian intervine pe fir procedurile administrative de acordare a despagubirilor se accelereaza sensibil. Astfel, cu cererea depusa in 2005 nu se intampla nimic timp de 5 ani, pentru ca totul sa se rezolve in mai putin de un an dupa aparitia lui Gheorghe Stelian. Suma de 377. 300 lei platita in acest dosar de despagubire este mai mare decat TOTALUL DESPAGUBIRILOR CIVILE platite in tot cursul anului 2011.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )