Libnet.ro
UNICEF

19:30

UPDATE. Daniel Chitoiu demisioneaza din postul de ministru al Finantelor: Voi fi secretar ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Daniel Chitoiu demisioneaza din postul de ministru al Finantelor: Voi fi secretar ...

UPDATE: Daniel Chitoiu a precizat ca a decis sa isi dea demisia din functia de vicepremier si ministru al Finantelor, pentru ca vrea sa fie secretar general in cadrul PNL. Am decis sa ma implic mai activ in activitatea PNL, tinand seama ca avem doua momente importante in acest an, sunt un om de partid, am o colaborare buna cu toti colegii din PNL si de aceea am hotarat sa preiau aceasta functie. Ma retrag din Guvern, pentru ca activitatea desfasurata in Guvern nu mi-ar permite sa ocup si . continuă pe România Liberă

UPDATE. Daniel Chitoiu demisioneaza din postul de ministru al Finantelor. ...

UPDATE: Surse din PNL spun ca Eugen Nicolaescu a acceptat portofoliul Finantelor. De altfel, numele ministrului Sanatatii a fost vehiculat in cursul zilei ca inlocuitor al lui Daniel Chitoiu. Portofoliul Sanatatii ar urma sa fie preluat de Cristian Busoi, de la Casa Nationala de Sanatate, conform Digi 24. --- Daniel Chitoiu a precizat, intr-o conferinta de presa, ca a decis sa isi dea demisia din functia de vicepremier si ministru al Finantelor, pentru ca vrea sa fie secretar general in .

Daniel Chitoiu a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Daniel Chitoiu a demisionat din functia de ministru al Finantelor, au declarat, pentru HotNews. ro, surse politice.

Ministrul Daniel Chitoiu demisioneaza din Guvern: Functia sa va fi preluata de Eugen Nicolaescu

Vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, demisioneaza din Guvern, portofoliul sau urmand sa fie preluat de actualul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu. Liderii USL au avut, joi, o.

Daniel Chitoiu demisioneaza din Guvern pentru fi secretar general in PNL: Functia sa va fi preluata de Eugen Nicolaescu

Vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, demisioneaza din Guvern, portofoliul sau urmand sa fie preluat de actualul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, potrivit B1 TV. Informatia a.

Surse: Daniel Chitoiu a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a demisionat din functie, in urma scandalului privind masura de reesalonare a creditelor.

Daniel Chitoiu a demisionat din functia de ministru al Finantelor: Ma retrag. Muncesc 18 ore pe zi

Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a demisionat din functie, pe motiv ca ar fi fost avansat in functia de secretar general interimar al partidului.

Daniel Chitoiu A DEMISIONAT din Guvern. Nicolaescu, in carti pentru Finante. Olteanu: Mi s-a propus sa preiau Finantele, dar am refuzat

30 - Ministrul Finantelor Daniel Chitoiu a demisionat din Guvern. Update 15. 49 - Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a confirmat, joi, ca a discutat cu liderii PNL pentru preluarea postului de ministru al.

Daniel Chitoiu a demisionat din Guvern: Ma retrag din functie. Muncesc 18 ore pe zi

Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a demisionat din functie, pe motiv ca ar fi fost avansat in functia de secretar general interimar al partidului.

Crin Antonescu confirma demisia lui Daniel Chitoiu: Nominalizarile pentru Ministerul Finantelor Publice si pentru Ministerul Afacerilor Interne vor fi facute vineri

Presedintele PNL Crin Antonescu a confirmat, joi seara, demisia lui Daniel Chitoiu din functia de ministru al Finantelor si de vicepremier. Nominalizarile pentru Ministerul Finantelor Publice si pentru Ministerul Afacerilor Interne, care potrivit algoritmului USL revine tot PNL, vor fi facute vineri. In urma demisiei din Guvern, Daniel Chitoiu va detine functia de secretar general interimar al PNL, pentru a coordona eforturile organizatorice ale partidului in anul electoral 2014, a declarat Crin Antonescu. La randul sau, Daniel Chitoiu a declarat ca Ma retrag din guvern pentru ca activitatea din guvern nu imi va permite sa ocup si aceasta functie de secretar general. Sunt o persoana care munceste 18 ore pe zi. Nu sunt alte motive.

UPDATE Cum vrea Crin Antonescu sa il debarce pe Daniel Chitoiu. ...

UPDATE Crin Antonescu se intalneste la aceasta ora cu Victor Ponta pentru a discuta despre remanierea ministrilor liberali. Inainte de intalnire, Victor Ponta a refuzat sa spuna daca va accepta schimbarea din functie a ministrului Finantelor Daniel Chitoiu. La sedinta sunt prezenti vicepremierul Liviu Dragnea si Gabriel Oprea. UPDATE Liderii PNL se reunesc joi la ora 16. 00 intr-o sedinta informala la sediul partidului pentru a discuta nominalizarea la sefia MAI, care va fi validata vineri, in .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )