Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE Dosarul lui Klaus Iohannis, amanat de Inalta Curte pentru 25 noiembrie

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dosarul lui Klaus Iohannis, amanat de Inalta Curte pentru 25 noiembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat marti, pentru 25 noiembrie, dosarul in care primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost declarat in stare de incompatibilitate de Agentia Nationala de Integritate ANI), anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Procesul privind incompatibilitatea lui Klaus Iohannis, amanat pana pe 25 noiembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pana pe 25 noiembrie decizia pe care trebuia sa o ia in cazul de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis. Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, amanat cu o saptamana: iCCJ va lua o decizie pe 25 noiembrie

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) vor lua pe data de 25 noiembrie o decizie in cazul procesului de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, relateazaB1 TV. Astfel, magistratii.

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii, la protestatarii care au iesit in strada dupa incheierea alegerilor

40 - Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii, unde mii de oameni au iesit sa protesteze, dupa incheierea alegerilor prezidentiale. Ora 22. Cateva mii de persoane protesteaza in Capitala,.

Dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis: Inalta Curte stabileste marti daca recursul ANI este admisibil

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis va fi luat in discutie, marti, de judecatorii instantei supreme, fara a se incepe insa judecarea acestuia, magistratii urmand sa stabileasca daca recursul Agentiei Nationale de Integritate ANI) este sau nu admisibil, anunta Mediafax.

Klaus Iohannis nu scapa de emotii in cursa pentru Cotroceni. Vezi cum poate pierde functia de presedinte

Klaus Iohannis nu scapa de emotii in cursa pentru Cotroceni. Maine, la inalta Curte de Casatie si Justitie este primul termen in dosarul de incompatibilitate. Magistratii judeca recursul Agentiei.

Subiectiv. Iohannis are inca emotii la inalta Curte

Discutarea dosarului de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis a fost amanata de judecatorii instantei supreme pentru 25 noiembrie, magistratii urmand sa stabileasca daca recursul Agentiei Nationale de.

Ce a castigat Romania prin alegerea lui Klaus Iohannis

Jocul s-a resetat, democratia a invins in mod miraculos. Este victoria frumoasa a spiritului libertatii impotriva sfidarii si arogantei ca mod de a face politica. Romania se aseaza din nou, cu capul sus, in randul lumii civilizate. Au salvat-o cetatenii ei de la dictatura minciunii, i-au redat deminitatea dupa ce un guvern abuziv si-a umilit proprii cetateni. Dar cel mai mare castig acesta este: tot sistemul se echilibreaza. Tentativa partidului - stat de a pune mana pe toata puterea a esuat. Toate institutiile cheie au o sansa buna de a consolida ce au inceput cu multi ani in urma. Amenintarea ca DNA, Inalta Curte, ANI si alte institutii cheie vor fi ocupate de politicieni a disparut pentru moment.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,66%, Ponta 45,33%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, cu 54,66% din voturi, dupa centralizarea a 96,50% din procesele verbale din sectiile de votare.

UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numaratoare!

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,81%, Ponta 45,18%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )