Libnet.ro
UNICEF

17:00

UPDATE Eduard Hellvig este audiat marti de Comisia parlamentara de control al SRI

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Eduard Hellvig este audiat marti de Comisia parlamentara de control al SRI

Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de director al SRI, este audiat mart dimineata de Comisia parlamentara comuna pentru controlul Serviciului Roman de Informatii SRI), urmand ca Birourile reunite ale celor doua Camere sa stabileasca miercuri cand va avea loc votul. continuă pe Hotnews

Eduard Hellvig va fi audiat marti de Comisia parlamentara de control al SRI

Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de director al SRI, va fi audiat marti, la ora 10,00, de Comisia parlamentara comuna pentru controlul Serviciului Roman de Informatii SRI), urmand ca Birourile reunite ale celor doua Camere sa stabileasca miercuri cand va avea loc votul.

UPDATE: Eduard Hellvig va fi audiat marti in comisii

Europarlamentarul Eduard Hellvig, nominalizat de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de director al SRI, va fi audiat marti in comisiile parlamentare de specialitate, conform Mediafax .

Eduard Hellvig, audiat de Comisia parlamentara de control SRI; sedinta este secreta

Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI, a venit, marti, la Palatul Parlamentului, urmand sa fie audiat de Comisia speciala de control a activitatii SRI, in sedinta secreta.

Eduard Hellvig, audiat la Comisia de control a SRI

Update 10. 05 - Eduard Hellvig a ajuns la Comisia de control a Serviciului Roman de Informatii, acolo unde urmeaza sa fie audiat in sedinta secreta. Hellvig a evitat sa faca declaratii inaintea.

Eduard Hellvig, prezent in comisia SRI pentru audieri. Parlamentul se intruneste miercuri pentru vot

Liberalul Eduard Hellvig a ajuns, marti dimineata, la comisia de control a SRI pentru a fi audiat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru a prelua conducerea Serviciului Roman de.

Eduard Hellvig, despre salariul de sef al SRI: E o schimbare financiara. Sotia nu e foarte incantata. Am discutii acasa

Liberalul Eduard Hellvig a primit, marti, avizul Comisiei de control a SRI, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru a prelua conducerea Serviciului Roman de Informatii. Cu aceasta ocazie,.

Eduard Hellvig: Am avut intalniri cu George Maior in biroul sau/ Discutiile au fost legate de valori comune, de carti, de lucruri care nu aveau legatura cu institutia

Eduard Hellvig a declarat marti, dupa ce a primit avizul Comisiei SRI, ca a avut intalniri inainte de alegerile prezidentiale cu fostul director George Maior, dar a precizat ca acestea erau discutii personale, despre valori comune si carti si ca nu era vorba de o relatie institutionala.

VIDEO Sebastian Ghita: Reflectez la retragerea din Comisia parlamentara pentru controlul SRI. / Despre cercetarile procurorilor: Toti trebuie sa ne obisnuim

Sebastian Ghita a declarat luni ca reflecteaza la retragerea sa din Comisia parlamentara pentru controlul Serviciului Roman de Informatii, dar a precizat ca marti va participa la sedinta in care va fi audiat Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI. Sebastian Ghita a facut declaratii presei inaintea inceperii sedintei de plen in care Camera Deputatilor dezbate si voteaza o noua cerere de incepere a urmaririi penale si arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute: Toti cei oarecum responsabili incercam sa nu-i impidicam pe procurori si pe justitie sa afle adevarul. Asa cum exista un curent in societate, viata de dupa revolutie a facut ca mai multi demnitari sa fie cercetati. Nu vad de ce cercetari ale procurorilor pot reprezenta o problema. Toti trebuie sa ne obisnuim, a afirmat Sebastian Ghita.

Eduard Hellvig, aviz pozitiv de la Comisia SRI pentru sefia Serviciului

Update 12. 05 -Comisia privind exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI a dat, marti, aviz favorabil propunerii ca Eduard Hellvig sa fie numit in functia de director al Serviciului Roman de.

Aviz favorabil pentru Eduard Hellvig de la comisia de control a SRI: Ma retrag din politica. Nimeni nu isi va permite sa faca presiuni la adresa SRI (VIDEO)

Eduard Hellvig, propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru preluarea sefiei SRI, a declarat, la iesirea din comisia parlamentara e control a SRI, ca va continua mostenirea lasata de George Maior. Hellvig a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )