Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Elena Udrea participa la intalnirea Comisiei Juridice. Ce declaratii a facut inainte de inceperea sedintei

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Elena Udrea participa la intalnirea Comisiei Juridice. Ce declaratii a facut inainte de inceperea sedintei

Deputatii din Comisia Juridica se vor intalni ,in regim de urgenta, duminica, la ora 16. 30, pentru a discuta cele doua solicitari ale DNA referitoare la incuviintarea arestarii deputatului Elena Udrea, a declarat, joi, presedintele Comisiei, Bogdan Ciuca, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE: Cele doua cereri DNA pe numele Elenei Udrea, trimise Comisiei Juridice pentru raport

Cererea DNA de arestare preventiva in cazul deputatei Elena Udrea, in dosarul Microsoft, va fi dezbatuta, luni, de catre deputatii juristi, informeaza B1 Tv.

UPDATE Comisia juridica a avizat favorabil cererile de arestare si de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii si solicitarile de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, in cele doua dosare Gala Bute si Microsoft. Elena Udrea a participat la sedinta Comisiei, care s-a desfasurat cu usile inchise, insotita de trei avocati, informeaza Agerpres. Udrea a declarat ca i se pare normal ca parlamentarii PMP sa voteze pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau, adaugand ca Parlamentul nu trebuie sa fie scut in fata anchetelor de acest fel.

UPDATE. Comisia Juridica, avize pozitive in cazul Elena Udrea. Ce a declarat deputata inainte si dupa sedinta

Deputatii din Comisia Juridica se vor intalni ,in regim de urgenta, duminica, la ora 16. 30, pentru a discuta cele doua solicitari ale DNA referitoare la incuviintarea arestarii deputatului Elena Udrea, a declarat, joi, presedintele Comisiei, Bogdan Ciuca, informeaza Mediafax.

Elena Udrea, declaratii la B1 TV, de la ora 20.00

Deputatul Elena Udrea este invitata lui Sabin Orcan, la B1 TV, incepand cu ora 20. Fostul ministru continua seria acuzatiilor incepute odata cu punerea ei sub acuzare de catre procurorii anticoruptie.

Elena Udrea si sistemul

Invitarea Elenei Udrea, demnitar roman, la DNA pentru a da declaratii in dosarul Microsoft, apoi in dosarul galei Bute, a declansat ulterior o avalansa de declaratii media din partea acesteia interviul acordat Hotnews, Gandul live si conferinta de presa sustinuta de Elena Udrea), in care ofera diverse detalii despre felul in care lucreaza serviciile secrete SRI) cu oamenii de afaceri, cu politicienii si cu presa.

Elena Udrea: Sunt tinta a unei actiuni de denigrare. Se doreste sa tac

Elena Udrea a ajuns la Parlament, acolo unde au loc audierile in comisii. inainte de intrarea in sala, Elena Udrea a facut o serie de declaratii presei, nu cu mult diferite de ce a spus in ultimele zile. Nu m-am.

Traian Basescu: Chiar Elena Udrea mi-a semnalat probleme grave la ANRP

ACTUALIZARE 12:25 Printre cei care au semnalat probleme grave la ANRP a fost si Elena Udrea, a spus fostul presedinte Traian Basescu, care a declarat ca era informat din mai multe surse, mai ales de la departamentul Relatii Publice. Potrivit domniei sale, la Relatii Publice erau trimise numeroase sesizari ale cetatenilor, printre care si unele cu privire la retrocedari ilegale. Basescu a mentionat ca rezultatul acelor reclamatii a fost ca, la circa sase luni, s-a produs prima punere sub acuzare in dosarul ANRP, a fostului vicepresedinte al institutiei, Remus Baciu. * Basescu, despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa generalului Coldea: Stiam, dar nu aveam posibilitatea sa verific * Nu am plecat cu dosare secrete de la Cotroceni * Basescu: Apreciez delicatetea Elenei Udrea de a nu fi in sala * Basescu: Era obligatoriu sa ies public si sa imi apar mandatul .

Elena Udrea, la B1 TV: Tot ce se intampla reprezinta o strategie care are ca tinta reducerea mea la tacere

Deputatul Elena Udrea este invitata lui Sabin Orcan, la B1 TV. Fostul ministru continua seria acuzatiilor incepute odata cu punerea ei sub acuzare de catre procurorii anticoruptie.

Elena Udrea, la B1 TV: Stiam de la domnul Maior de existenta fotografiilor de la Paris

Deputatul Elena Udrea este invitata lui Sabin Orcan, la B1 TV. Fostul ministru continua seria acuzatiilor incepute odata cu punerea ei sub acuzare de catre procurorii anticoruptie.

Elena Udrea, audiata de Comisia Juridica. Udrea: De ce nu s-a cerut arestarea mea pana acum, pentru ca denunturile existau deja la dosar?

Deputatii juristi se intalnesc astazi pentru a discuta despre cererile formulate de procurorii anticoruptie privind inceperea urmaririi penale si arestarea deputatului Elena Udrea, atat in dosarul Microsoft, cat si in Gala Bute. Potrivit unor surse politice, Elena Udrea se va prezenta la Comisia Juridica pentru a-si sustine cauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )