Libnet.ro
UNICEF

21:31

UPDATE. Explozie la un atelier auto din Pitesti. Un mort si un ranit

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Explozie la un atelier auto din Pitesti. Un mort si un ranit

O explozie la o vulcanizare din Pitesti a produs, marti dimineata, decesul unei persoane si ranirea grava a alteia. Se pare ca persoana decedata lucra la o roata de caruta in momentul in care s-a produs deflagratia. continuă pe România Liberă

Explozie la un atelier auto din Pitesti. Un mort si un ranit

O explozie la o vulcanizare din Pitesti a produs, marti dimineata, decesul unei persoane si ranirea grava a alteia. Se pare ca persoana decedata schimba un cauciuc la o un camion in momentul in care s-a produs deflagratia.

Explozie la o vulcanizare din Pitesti. Un barbat de murit, iar altul este ranit grav

Un barbat a murit si altul a fost ranit in urma unei explozii ce a avut loc la o vulcanizare din Pitesti. Se pare ca un cauciuc a explodat in timp ce era schimbat de doi dintre angajatii vulcanizarii. Un echipaj .

Incendiu intr-un bloc din Pitesti pornit de la instalatia pentru cresterea unei culturi de canabis

Zeci de ghivece cu canabis au fost descoperite intr-un apartament din Pitesti, dupa ce instalatia de intretinere a plantelor a luat foc. Pompierii au intervenit de urgenta, dupa ce scara blocului s-a umplut de f.

Asiguratorii si brokerii in asigurari s-au plans la Bruxelles cu privire la constituirea Corpului expertilor si evaluatorilor tehnici auto din Romania (CEETAR)

Asiguratorii si brokerii in asigurari au reclamat la Comisia Europeana proiectul de lege privind constituirea Corpului expertilor si evaluatorilor tehnici auto din Romania CEETAR), conform caruia toate vehiculele avariate din Romania ar trebui sa fie evaluate de experti ai acestei noi entitati. Proiectul ar duce la incalcarea normelor europene si ar aduce prejudicii majore asiguratilor si pietei locale de asigurari, au atentionat UNSAR si UNSICAR, cele doua asociatii de profil care reprezinta asiguratorii si intermediarii in asigurari. Proiectul Legii se afla pe Ordinea de Zi a Lucrarilor Plenului Senatului de marti, 2 septembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )