Libnet.ro
UNICEF

19:30

Explozie la o vulcanizare din Pitesti. Un barbat de murit, iar altul este ranit grav

Antena3 Antena3,
Explozie la o vulcanizare din Pitesti. Un barbat de murit, iar altul este ranit grav

Un barbat a murit si altul a fost ranit in urma unei explozii ce a avut loc la o vulcanizare din Pitesti. Se pare ca un cauciuc a explodat in timp ce era schimbat de doi dintre angajatii vulcanizarii. Un echipaj . continuă pe Antena3

UPDATE. Explozie la un atelier auto din Pitesti. Un mort si un ranit

O explozie la o vulcanizare din Pitesti a produs, marti dimineata, decesul unei persoane si ranirea grava a alteia. Se pare ca persoana decedata lucra la o roata de caruta in momentul in care s-a produs deflagratia.

Explozie la un atelier auto din Pitesti. Un mort si un ranit

O explozie la o vulcanizare din Pitesti a produs, marti dimineata, decesul unei persoane si ranirea grava a alteia. Se pare ca persoana decedata schimba un cauciuc la o un camion in momentul in care s-a produs deflagratia.

Incendiu intr-un bloc din Pitesti pornit de la instalatia pentru cresterea unei culturi de canabis

Zeci de ghivece cu canabis au fost descoperite intr-un apartament din Pitesti, dupa ce instalatia de intretinere a plantelor a luat foc. Pompierii au intervenit de urgenta, dupa ce scara blocului s-a umplut de f.

A murit pe loc, dupa ce roata pe care incerca sa o umfle a explodat

Un barbat a murit iar un altul a fost ranit dupa ce roata pe care incercau sa o umfle a facut explozie. Incidentul s- a petrecut intr-o vulcanizare de pe strada Depozitelor din Pitesti. Inspectorii de munca au declansat o ancheta iar politistii incearca sa afle cauzele deflagratiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )