Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE. Fetita gasita intr-o tabara de romi era tratata ca un urs dansator.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Fetita gasita intr-o tabara de romi era tratata ca un urs dansator.

UPDATE: Fetita blonda de patru ani, descoperita in tabara de romi din Grecia, era tratata ca un urs dansator de familia cu care traia si obligata sa cerseasca, transmite Mediafax. Familia de romi la care a fost gasita fetita sustine insa ca micuta nu a fost exploatata, desi doua inregistrari video o arata pe fetita dansand. In prima inregistrare video, realizata in urma cu doi ani, fetita tine in gura o suzeta in timp ce este pusa sa faca piruete pentru camera, fiind impinsa si coordonata . continuă pe România Liberă

Grecia: Fetita blonda gasita intr-o tabara de romi, filmata in timp ce dansa la comanda familiei adoptive (VIDEO)

Peste 8. 000 de apeluri telefonice au fost primite de asociatia in custodia careia se afla fetita blonda in varsta de patru ani care a fost descoperita saptamana trecuta intr-o tabara de romi din Grecia,.

Peste 8.000 de oameni au sarit in ajutorul fetitei gasite intr-o tabara de romi din Grecia.

Peste 8. 000 de oameni au telefonat asociatiei de caritate din Grecia care a luat-o in custodie pe fetita gasita intr-o tabara de romi din Grecia, ca sa ajute la identificarea ei, transmite Mediafax. Testele ADN au demonstrat ca fetita, botezata Maria, nu este ruda cu barbatul si femeia alaturi de care traia. Cei doi vor aparea luni in fata unui judecator, fiind acuzati de rapirea unui minor si detinerea de acte false, relateaza BBC News Online. Comunitatea roma in care a fost gasita fetita .

VIDEO Grecia: Politia cere ajutorul Interpol in cazul unei fetite blonde, gasita intr-o tabara de romi

Politia din Grecia a solicitat ajutorul Interpolului pentru gasirea parintilor adevarati ai unei fetite blonde cu ochi verzi descoperita intr-o tabara de romi din centrul Greciei, numita de presa elena ingerul blond, scrie Reuters.

Cazul 'ingerului blond' din Grecia, fetita descoperita intr-o tabara de romi: Falsii parinti au fost arestati preventiv, sub acuzatia de rapire si fals in acte

Justitia din Grecia i-a pus sub acuzare, luni, pentru rapire, pe cei doi falsi parinti ai misterioasei fetite descoperite intr-o tabara de romi din apropiere de Larisa, in centrul Greciei, si i-a plasat in arest preventiv, scrie AFP.

VIDEO ONG-ul care are grija de Maria, fetita blonda cu ochii verzi gasita de politie intr-o tabara de romi, acuza familia care o crestea ca o obliga sa danseze pentru bani

O organizatie non-guvernamentala careia i-a fost incredintata Maria, ingerul blond, cum a fost denumita de presa elena, si care a fost gasita intr-o tabara de tigani din Grecia, sustine ca fetita a fost tratata ca un urs de circ de familia care o cresterea, si care ar fi exploatat-o pentru a obtine bani, scrie The Daily Mail.

O fetita neidentificata a fost gasita de politie intr-o tabara de romi din Grecia. ...

Politia greaca a anuntat, vineri, ca va cere ajutorul Interpol pentru a identifica o fetita in varsta de patru ani, descoperita intr-o tabara de romi, in centrul Greciei, si care ar fi putut fi rapita la nastere. Pana in prezent nu am primit nicio declaratie privind disparitia unui copil de aceasta varsta in Grecia, a declarat presei Vassilis Halatsis, director regional al politiei pentru regiunea centrala Thessalia. Prin Interpol, vom cere ajutorul altor tari europene, a adaugat .

Subiectele weekendului in lume: Interpolul, solicitat de politia greaca in cazul ingerului blond descoperit intr-o tabara de romi/ Un avion cu parasutisti s-a prabusit in Belgia/ Proteste de amploare anti-austeritate la Roma: 20.000 de manifestanti

Cazul fetitei blonde cu ochi verzi descoperita intr-o tabara de romi de Grecia a fost tratata pe larg in presa din Europa, Daily Mirror scriind ca femeia care o luase pe Maria a declarat politiei ca ar fi fost abandonata de mama ei romanca. Ziua de sambata a fost marcata la Roma de protestele impotriva masurilor de austeritate, care a scos in strada circa 20. 000 de manifestanti, potrivit organizatorilor. In Belgia, un avion de mici dimensiuni transportand 10 parasutisti s-a prabusit, si toti pasagerii si-au pierdut viata, iar Australia se confrunta cu incendii de vegetatie fara precedent in New South Wales.

Misterul fetitei blonde gasite intr-o tabara de romi din Grecia. Peste 8.000 de apeluri telefonice dupa ajutorul cerut pentru identificarea ei

Peste 8. 000 de apeluri telefonice au fost primite de o asociatie de caritate din Grecia in custodia careia se afla o fetita blonda in varsta de patru ani, care a fost descoperita saptamana trecuta intr-o.

Politia greaca investigheaza originea unei fetite blonde dintr-o tabara de romi

Politia din Grecia incearca sa identifice originea unei fetite blonde, gasita saptamana acesta, intr-o tabara cu romi, a carei origine este necunoscuta, informeaza BBC.

Politia elena investigheaza originea unei fetite blonde dintr-o tabara de romi

Politia din Grecia incearca sa identifice originea unei fetite blonde gasite saptamana acesta intr-o tabara cu romi, informeaza BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )