Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Gigi Becali nu va fi eliberat din inchisoare pentru a fi operat

Adevărul Adevărul,
UPDATE Gigi Becali nu va fi eliberat din inchisoare pentru a fi operat

Gigi Becali va ramane in spatele gratiilor. Asa au decis magistratii Curtii de Apel Constanta care au respins contestatia omului de afaceri la decizia Tribunalului Constanta de respingere a cererii de intrerupere a pedepsei pe motive medicale. continuă pe Adevărul

Gigi Becali afla MAINE daca va fi eliberat din inchisoare. Vezi declaratia lui Basescu privind GRATIEREA lui Gigi

Decizia in cazul lui Gigi Becali, privind o posibila eliberare pentru operatia in Germania, va fi data in cursul zilei de miercuri. Cererea patronului Stelei a fost respinsa initial de Tribunalul Constanta,.

UPDATE Gigi Becali ar accepta sa fie operat in Romania, dar intr-un spital privat. Instanta anunta maine decizia

Gigi Becali a spus, marti, la Curtea de Apel Constanta, care judeca cererea sa de intrerupere a pedepsei, ca are dureri mari la coloana si ca a fost consultat de un neurochirurg care i-a recomandat operatia de urgenta. Latifundiarul a adaugat ca nu a fost condamnat la moarte sau la paralizie. Magistratii au ramas in pronuntare si urmeaza sa anunte miercuri o decizie.

Gigi Becali ramane in inchisoare: Magistratii au respins cererea de intrerupere a pedepsei

GigiBecali ramane in inchisoare, au decis, miercuri, magistratiiCurtii deApel Constanta, relateazaB1 TV. Aceasta era ultima sansa a finantatorului Stelei de a iesi din inchisoare.

Gigi Becali NU va fi eliberat pentru a se opera in strainatate

Magistratii de la Curtea de Apel au respins ca nefondata cererea lui Gigi Becali de intrerupere a executarii pedepsei pe motiv de boala. Decizia este definitiva. Ramane de vazut daca Gigi Becali va accepta sa.

Gigi Becali a ajuns din nou in fata instantei. Acesta cere eliberarea pe motive medicale

Gigi Becali a ajuns la Curtea de Apel Constanta. Acesta cere eliberarea pe motive medicale, pentru a-si trata problemele de sanatate care, potrivit avocatului sau, Maria Vasii, s-au agravat in perioada petrecuta de latifundiar in inchisoare.

Felix Rache: Domnul Becali a cerut sa iasa din inchisoare pe motive puerile. Acum, cand chiar are nevoie, se ridica numeroase semne de intrebare

Felix Rache, realizatorul pastilei satirice Deziluzia Optica, a comentat solicitarea lui Gigi Becali de a iesi penitenciar pentru a fi operat intr-o clinica din strainatate. Domnul Becali a cerut sa.

Curtea de Apel Constanta judeca o noua cerere de eliberare temporara din arest a lui Gigi Becali. Becali, in fata instantei: Nu am fost condamnat la moarte sau la paralizie

Judecatorii Curtii de Apel Constanta au decis marti ramanerea in pronuntare pentru miercuri referitor la solicitarea omului de afaceri Gigi Becali de a fi eliberat temporar din penitenciar pentru fi supus unei interventii chirurgicale din cauza afectiunilor medicale de care sufera. Becali a solicitat instantei sa i se intrerupa executarea pedepsei cu inchisoarea pentru a se putea opera la o clinica privata din Bucuresti, fara paza, in conditiile in care este incarcerat in regim deschis, mentionand, totodata, ca ar dori sa aiba familia alaturi de el la spital.

Gigi Becali, din nou in fata instantei: Cere eliberarea pe motive medicale (VIDEO)

UPDATE: 09:00: Becali a ajuns la Curtea de Apel Constanta unde se va judeca recursul, relateazaB1 TV. Gigi Becali ar putea afla, marti, daca va fi lasat in libertate pentru trei luni, pentru a se opera la.

Magistratii din Constanta au decis: Becali nu poate iesi din inchisoare ca sa se opereze.

Magistratii Curtii de Apel Constanta au respins, miercuri, solicitarea lui Gigi Becali de a parasi Penitenciarul Poarta Alba ca sa se opereze la coloana intr-o clinica privata, fara paza, relateaza Mediafax. Decizia instantei este definitiva. Miercuri, magistratii Curtii de Apel Constanta i-au respins contestatia finantatorului Stelei la decizia Tribunalului Constanta, potrivit careia lui Gigi Becali nu ii poata fi intrerupta executarea pedepsei pentru a merge la o clinica privata sa se .

Gigi Becali in instanta: Nu am fost condamnat la moarte sau la paralizie.

Gigi Becali a spus, marti, la Curtea de Apel Constanta, care judeca cererea sa de intrerupere a pedepsei, ca are dureri mari la coloana si ca a fost consultat de un neurochirurg care i-a recomandat operatia de urgenta, el adaugand ca nu a fost condamnat la moarte sau la paralizie, informeaza Mediafax. Marti dimineata, finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost adus de la Penitenciarul Poarta Alba la Curtea de Apel Constanta, pentru judecarea contestatiei acestuia la decizia Tribunalului, de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )