Libnet.ro
UNICEF

00:08

Gigi Becali in instanta: Nu am fost condamnat la moarte sau la paralizie.

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali in instanta: Nu am fost condamnat la moarte sau la paralizie.

Gigi Becali a spus, marti, la Curtea de Apel Constanta, care judeca cererea sa de intrerupere a pedepsei, ca are dureri mari la coloana si ca a fost consultat de un neurochirurg care i-a recomandat operatia de urgenta, el adaugand ca nu a fost condamnat la moarte sau la paralizie, informeaza Mediafax. Marti dimineata, finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost adus de la Penitenciarul Poarta Alba la Curtea de Apel Constanta, pentru judecarea contestatiei acestuia la decizia Tribunalului, de . continuă pe România Liberă

Curtea de Apel Constanta judeca o noua cerere de eliberare temporara din arest a lui Gigi Becali. Becali, in fata instantei: Nu am fost condamnat la moarte sau la paralizie

Judecatorii Curtii de Apel Constanta au decis marti ramanerea in pronuntare pentru miercuri referitor la solicitarea omului de afaceri Gigi Becali de a fi eliberat temporar din penitenciar pentru fi supus unei interventii chirurgicale din cauza afectiunilor medicale de care sufera. Becali a solicitat instantei sa i se intrerupa executarea pedepsei cu inchisoarea pentru a se putea opera la o clinica privata din Bucuresti, fara paza, in conditiile in care este incarcerat in regim deschis, mentionand, totodata, ca ar dori sa aiba familia alaturi de el la spital.

UPDATE Gigi Becali ar accepta sa fie operat in Romania, dar intr-un spital privat. Instanta anunta maine decizia

Gigi Becali a spus, marti, la Curtea de Apel Constanta, care judeca cererea sa de intrerupere a pedepsei, ca are dureri mari la coloana si ca a fost consultat de un neurochirurg care i-a recomandat operatia de urgenta. Latifundiarul a adaugat ca nu a fost condamnat la moarte sau la paralizie. Magistratii au ramas in pronuntare si urmeaza sa anunte miercuri o decizie.

Becali cere din nou astazi sa se opereze in libertate: Nu am fost condamnat la moarte sau paralizie

Gigi Becali are astazi termen la Curtea de Apel Constanta pe cererea legata de posibilitatea de a suferi o interventie chirurgicala in libertate.

Gigi Becali afla MAINE daca va fi eliberat din inchisoare. Vezi declaratia lui Basescu privind GRATIEREA lui Gigi

Decizia in cazul lui Gigi Becali, privind o posibila eliberare pentru operatia in Germania, va fi data in cursul zilei de miercuri. Cererea patronului Stelei a fost respinsa initial de Tribunalul Constanta,.

Fiica lui Gigi Becali, implicata intr-un accident: A acrosat o femeie care traversa neregulamentar

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, a fost implicata intr-un accident rutier, relateazaB1 TV. Astfel, Tedora Becali a acrosat o femeie de 36 ani care traversa neregulamentar, pe strada Dimitrie Pompeiu din.

Gigi Becali, cautat de medicul din Germania: Operatia de coloana cervicala e de mare raspundere

Medicul german al lui Gigi Becali a venit la Bucuresti. S-a intalnit cu sotia omului de afaceri, Luminita Becali, dar pe pacient nu l-a putut consulta. in curand va fi nevoie ca Gigi Becali sa fie operat la.

Petitiile lui Gigi Becali, trimise de Parlament la Ministerul Justitiei

Petitiile lui GigiBecali vor fi trimise de Parlament la Ministerul Justitiei, relateazaB1 TV. Gigi Becali a trimis Comisiei de abuzuri si petitii din Parlament o petitie prin care cere incetarea.

Gigi Becali, din nou in fata instantei: Cere eliberarea pe motive medicale (VIDEO)

UPDATE: 09:00: Becali a ajuns la Curtea de Apel Constanta unde se va judeca recursul, relateazaB1 TV. Gigi Becali ar putea afla, marti, daca va fi lasat in libertate pentru trei luni, pentru a se opera la.

Traian Basescu despre cererea de gratiere a lui Gigi Becali

Invitat la Adevarul Live, presedintele Romaniei, Traian Basescu a discutat cu redactorul-sef Dan Marinescu despre un subiect aprins in fotbalul romanesc: gratierea lui Gigi Becali.

Europarlamentarul Sebastian Bodu, scrisoare deschisa pentru presedinte, in care ii cere sa nu-l gratieze pe Gigi Becali

Europarlamentarul Sebastian Bodu ii cere, intr-o scrisoare deschisa, presedintelui Traian Basescu, sa nu il gratieze pe Gigi Becali. Acesta argumenteaza ca o eliberare acum ar echivala cu un semnal negativ.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )