Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gigi Becali, cautat de medicul din Germania: Operatia de coloana cervicala e de mare raspundere

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, cautat de medicul din Germania: Operatia de coloana cervicala e de mare raspundere

Medicul german al lui Gigi Becali a venit la Bucuresti. S-a intalnit cu sotia omului de afaceri, Luminita Becali, dar pe pacient nu l-a putut consulta. in curand va fi nevoie ca Gigi Becali sa fie operat la. continuă pe Antena3

Gigi Becali, inregistare telefonica din inchisoare (Romania TV): Pana la Paste voi fi gratiat/ Nu voi mai face politica... ma ocup numai de mantuire/ Apel la religie si lege

Romania TV a difuzat miercuri seara o inregistrare telefonica cu Gigi Becali. Un discurs tinut pe un ton ridicat si neinteligibil pe alocuri, pigmentat cu pilde religioase la fiecare fraza, in care Becali se plange ca legea nu este respectata in cazul sau si nu i se permite sa-si viziteze familia si sa se opereze. Am platit prejudiciul. Presedintele ar face un bine unui om cu care a stat la masa. Eu asa cred ca trebuie sa faca un presedinte. O sa cer de 100 de ori gratierea. Sunt sigur ca mi-o va acorda pana de Paste, a declarat Becali.

Europarlamentarul Sebastian Bodu, scrisoare deschisa pentru presedinte, in care ii cere sa nu-l gratiere pe Gigi Becali

Europarlamentarul Sebastian Bodu ii cere, intr-o scrisoare deschisa, presedintelui Traian Basescu, sa nu il gratieze pe Gigi Becali. Acesta argumenteaza ca o eliberare acum ar echivala cu un semnal negativ.

Europarlamentarul Sebastian Bodu, scrisoare deschisa pentru presedinte, in care ii cere sa nu-l gratieze pe Gigi Becali

Europarlamentarul Sebastian Bodu ii cere, intr-o scrisoare deschisa, presedintelui Traian Basescu, sa nu il gratieze pe Gigi Becali. Acesta argumenteaza ca o eliberare acum ar echivala cu un semnal negativ.

Rasturnare de situatie in cazul GRATIERII lui Gigi Becali. Basescu: Ma gandesc profund la asta

Traian Basescu spune ca se gandeste profund la gratierea lui Gigi Becali. Presedintele a promis ca va lua in calcul sesizarea lui Becali cu privire la modul de functionare a Administratiei Penitenciarului. Ma.

Gigi Becali a refuzat o zi de libertate

Avocata lui Gigi Becali, Maria Vasii, a declarat ca patronul Stelei a refuzat sa iasa o zi de la Poarta Alba. Penitenciarul i-ar fi acordat aceasta zi libera, insa Becali a decis sa nu beneficieze de ea pentru ca el crede ca din punct de vedere legal are la dispozitie cel putin 30 de zile.

Presedintele Basescu: ma gandesc profund la cererea de gratiere a lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca se gandeste profund la cererea omului de afaceri Gigi Becali de a fi gratiat. Va asigur ca foarte curand voi avea un raspuns si il voi face public, a mentionat presedintele. De asemenea, acesta a adaugat ca in perioada urmatoare se va interesa de modul in care detinutii romani isi ispasesc pedepsele la inchisoare.

VIDEO Traian Basescu, despre gratierea lui Gigi Becali: Gandesc profund, nu discutam de o femeie cu patru copii acasa sau de o batrana care a mutat gardul

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, raspunzand unei intrebari, ca se gandeste profund cu privire la gratierea lui Gigi Becali, mentionand ca nu este o decizie usoara, pentru ca nu discutam de o femeie cu patru copii acasa sau de o batrana de 80 de ani care a mutat gardul.

Gigi Becali, interviu din inchisoare: Cred ca Traian Basescu ma va gratia pana in Paste

Gigi Becali crede ca Traian Basescu il va gratia pana la sarbatorile de Paste. in primul interviu acordat din detentie unei televiziuni, finantatorul Stelei s-a plans ca nu i s-a permis sa stea cu familia.

Vreau sa-mi aduc aminte chipul copiilor mei, al nevestei mele si al mamei. Cuvintele DISPERATE ale lui Gigi Becali, din inchisoare

Gigi Becali face apel la presedinte si prim ministru pentru a fi lasat sa-si vada familia. Omul de afaceri ii roaga pe cei care conduc statul sa intervina si cere respectarea legii in cazul detentiei in.

Becali, primul interviu din puscarie: Sunt sigur ca Basescu imi va da gratierea pana in Paste. Puscariile din Romania sunt enclave de tinere de sclavi

Gigi Becali a acordat miercuri primul interviu telefonic din puscarie pentru postul Romania TV, cel care de luni de zile preseaza pentru eliberarea sa si, mai nou, a lui Gica Popescu. Becali crede ca presedintele Traian Basescu il va elibera, desi acesta tocmai a spus ca nu va interveni peste decizia justitiei niciodata. Becali afirma ca in puscariile din Romania se omoara oameni, iar detinutii sunt sclavi si ca nu se aplica legea. Patronul Stelei are de executat trei ani si jumatate de inchisoare, incepand din mai 2013.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )