Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fiica lui Gigi Becali, implicata intr-un accident: A acrosat o femeie care traversa neregulamentar

B1 B1,
Fiica lui Gigi Becali, implicata intr-un accident: A acrosat o femeie care traversa neregulamentar

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, a fost implicata intr-un accident rutier, relateazaB1 TV. Astfel, Tedora Becali a acrosat o femeie de 36 ani care traversa neregulamentar, pe strada Dimitrie Pompeiu din. continuă pe B1

Fiica lui Gigi Becali, dosar penal pentru accidentarea unui pieton

Fiica lui Gigi Becali s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala, dupa ce la inceputul anului a accidentat un pieton. Se pare ca barbatul traversa neregulamentar in momentul accidentului. Fata.

Dosar penal pentru fiica cea mare a lui Gigi Becali, dupa ce a lovit cu masina un barbat

Fiica cea mare a omului de afaceri Gigi Becali, Teodora, s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, la inceputul anului, a lovit cu masina un barbat care traversa printr-un loc nepermis.

Europarlamentarul Sebastian Bodu, scrisoare deschisa pentru presedinte, in care ii cere sa nu-l gratiere pe Gigi Becali

Europarlamentarul Sebastian Bodu ii cere, intr-o scrisoare deschisa, presedintelui Traian Basescu, sa nu il gratieze pe Gigi Becali. Acesta argumenteaza ca o eliberare acum ar echivala cu un semnal negativ.

Europarlamentarul Sebastian Bodu, scrisoare deschisa pentru presedinte, in care ii cere sa nu-l gratieze pe Gigi Becali

Europarlamentarul Sebastian Bodu ii cere, intr-o scrisoare deschisa, presedintelui Traian Basescu, sa nu il gratieze pe Gigi Becali. Acesta argumenteaza ca o eliberare acum ar echivala cu un semnal negativ.

Gigi Becali, cautat de medicul din Germania: Operatia de coloana cervicala e de mare raspundere

Medicul german al lui Gigi Becali a venit la Bucuresti. S-a intalnit cu sotia omului de afaceri, Luminita Becali, dar pe pacient nu l-a putut consulta. in curand va fi nevoie ca Gigi Becali sa fie operat la.

Traian Basescu despre cererea de gratiere a lui Gigi Becali

Invitat la Adevarul Live, presedintele Romaniei, Traian Basescu a discutat cu redactorul-sef Dan Marinescu despre un subiect aprins in fotbalul romanesc: gratierea lui Gigi Becali.

Rasturnare de situatie in cazul GRATIERII lui Gigi Becali. Basescu: Ma gandesc profund la asta

Traian Basescu spune ca se gandeste profund la gratierea lui Gigi Becali. Presedintele a promis ca va lua in calcul sesizarea lui Becali cu privire la modul de functionare a Administratiei Penitenciarului. Ma.

Unul dintre cei mai bogati oameni din Irlanda de Nord a murit intr-un accident de elicopter

Unul dintre cei mai bogati oameni din Irlanda de Nord a murit intr-un accident de elicopter, in Marea Britanie. Lordul Ballyedmond tocmai daduse in judecata compania care contruise elicopterul, pe motiv ca.

Sebastian Bodu ii cere presedintelui Basescu sa nu-l gratieze pe Gigi Becali

Europarlamentarul constantean Sebastian Bodu a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu in care ii cere sa nu-l gratieze pe George Becali, intrucat romanii si-ar pierde astfel increderea in Justitie.

Presedintele Camerei de Comert Braila a murit intr-un accident rutier, dupa ce nu a acordat prioritate, iar masina sa a fost izbita de o autocisterna

Presedintele Camerei de Comert Braila, Ioan Chiriacescu, de 63 de ani, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier produs astazi, in jurul orei 11. Chiriacescu se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, iar in momentul in care a vrut sa patrunda pe soseaua de centura a municipiului nu a acordat prioritate, fiind izbit in plin de o autocisterna.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )