Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fiica lui Gigi Becali, dosar penal pentru accidentarea unui pieton

Antena3 Antena3,
Fiica lui Gigi Becali, dosar penal pentru accidentarea unui pieton

Fiica lui Gigi Becali s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala, dupa ce la inceputul anului a accidentat un pieton. Se pare ca barbatul traversa neregulamentar in momentul accidentului. Fata. continuă pe Antena3

Fiica lui Gigi Becali, implicata intr-un accident: A acrosat o femeie care traversa neregulamentar

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, a fost implicata intr-un accident rutier, relateazaB1 TV. Astfel, Tedora Becali a acrosat o femeie de 36 ani care traversa neregulamentar, pe strada Dimitrie Pompeiu din.

Fiica lui Becali, dosar penal, dupa ce a dat cu masina peste un barbat.

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, a lovit cu masina un barbat care traversa printr-un loc nepermis, relateaza Mediafax. Ea este cercetata pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce victima a depus plangere, potrivit unor oficiali de la Brigada Rutiera. Citeste si: Becali crede ca Basescu il va gratia pana la Paste Accidentul s-a produs in 23 ianuarie, in jurul orei 15. 00, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu. Teodora Becali, aflata la volanul unui autoturism Range Rover care apartine .

Dosar penal pentru fiica cea mare a lui Gigi Becali, dupa ce a lovit cu masina un barbat

Fiica cea mare a omului de afaceri Gigi Becali, Teodora, s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, la inceputul anului, a lovit cu masina un barbat care traversa printr-un loc nepermis.

DIICOT: Dosar penal pentru mai multi cetateni ungari, in urma unor declaratii cu caracter separatist si revizionist

DIICOT are pe rol un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, poreivit unui comunicat al.

Victor Ponta a scapat de un dosar penal pentru plagiat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni sa respinga plangerea facuta de Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru prin care acestia solicitau ca dosarul de plagiat al premierului Victor Ponta sa fie trimis la Parchet, informeaza Realitatea TV.

Dosar penal, in cazul femeii din judetul Vaslui care a batut un copil pe care-l avea in ...

Politistii au intocmit dosar penal pentru loviri sau alte violente pe numele femeii din localitatea vasluiana Epureni, care si-ar fi batut cu o coada de matura fetita de opt ani avuta in plasament familial, transmite Mediafax. Tanara de 25 de ani care, impreuna cu sotul sau, o avea in plasament pe fetita de opt ani, ar fi abuzat-o fizic pe copila atat cu palmele peste fata si cap, cat si cu o coada de matura, cu care a lovit-o peste o mana si un picior, au afirmat rerpezentantii Politiei .

Dosar penal pentru mai multi cetateni maghiari, dupa declaratii cu caracter revizionist si separatist

DIICOT informeaza ca are pe rol un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, surse judiciare precizand ca in cauza sunt vizati cetateni maghiari.

Dosar penal pentru mai multi cetateni ungari, dupa declaratii cu caracter revizionist si separatist

Procurorii DIICOT au in lucru unDIICOT informeaza ca are pe rol un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, surse judiciare precizand, pentru Mediafax ca in cauza sunt vizati cetateni ungari.

Victor Ponta a scapat de dosarul penal pentru plagiat. Inalta Curte a confirmat solutia de neincepere a urmaririi penale data de Parchetul General

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins luni plangerea depusa de Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru prin care acestia au contestat decizia de neincepere a urmarii penale data de Parchetul General in cazul premierului Victor Ponta, reclamat pentru plagiat, informeaza Agerpres. Procurorii au decis, in 21 mai 2013, neinceperea urmaririi penale in cazul acuzatiilor de plagiat aduse premierului de prestigioasa revista Nature.

Gigi Becali, cautat de medicul din Germania: Operatia de coloana cervicala e de mare raspundere

Medicul german al lui Gigi Becali a venit la Bucuresti. S-a intalnit cu sotia omului de afaceri, Luminita Becali, dar pe pacient nu l-a putut consulta. in curand va fi nevoie ca Gigi Becali sa fie operat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )