Libnet.ro
UNICEF

20:30

Victor Ponta a scapat de un dosar penal pentru plagiat

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta a scapat de un dosar penal pentru plagiat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni sa respinga plangerea facuta de Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru prin care acestia solicitau ca dosarul de plagiat al premierului Victor Ponta sa fie trimis la Parchet, informeaza Realitatea TV. continuă pe Hotnews

Victor Ponta a scapat de dosarul penal pentru plagiat. Inalta Curte a confirmat solutia de neincepere a urmaririi penale data de Parchetul General

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins luni plangerea depusa de Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru prin care acestia au contestat decizia de neincepere a urmarii penale data de Parchetul General in cazul premierului Victor Ponta, reclamat pentru plagiat, informeaza Agerpres. Procurorii au decis, in 21 mai 2013, neinceperea urmaririi penale in cazul acuzatiilor de plagiat aduse premierului de prestigioasa revista Nature.

Fiica lui Gigi Becali, dosar penal pentru accidentarea unui pieton

Fiica lui Gigi Becali s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala, dupa ce la inceputul anului a accidentat un pieton. Se pare ca barbatul traversa neregulamentar in momentul accidentului. Fata.

Premierul Victor Ponta ar putea afla astazi daca va fi cercetat penal pentru plagiat

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta luni daca premierul Victor Ponta va fi cercetat penal pentru plagiat in urma contestatiei formulate de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru impotriva deciziei procurorului de neincepere a urmaririi penale. Primul-ministru a fost acuzat ca ar fi plagiat 113 pagini din cele 292 ale lucrarii Raspunderea in dreptul international umanitar.

Dosar penal pentru fiica cea mare a lui Gigi Becali, dupa ce a lovit cu masina un barbat

Fiica cea mare a omului de afaceri Gigi Becali, Teodora, s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, la inceputul anului, a lovit cu masina un barbat care traversa printr-un loc nepermis.

DIICOT: Dosar penal pentru mai multi cetateni ungari, in urma unor declaratii cu caracter separatist si revizionist

DIICOT are pe rol un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, poreivit unui comunicat al.

Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat

Update 14:50 Ponta nu va fi urmarit penal pentru plagiat Premierul Victor Ponta nu va fi urmarit penal pentru plagiat, a hotarat astazi inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), transmit surse din presa.

Dosar penal, in cazul femeii din judetul Vaslui care a batut un copil pe care-l avea in ...

Politistii au intocmit dosar penal pentru loviri sau alte violente pe numele femeii din localitatea vasluiana Epureni, care si-ar fi batut cu o coada de matura fetita de opt ani avuta in plasament familial, transmite Mediafax. Tanara de 25 de ani care, impreuna cu sotul sau, o avea in plasament pe fetita de opt ani, ar fi abuzat-o fizic pe copila atat cu palmele peste fata si cap, cat si cu o coada de matura, cu care a lovit-o peste o mana si un picior, au afirmat rerpezentantii Politiei .

Dosar penal pentru mai multi cetateni maghiari, dupa declaratii cu caracter revizionist si separatist

DIICOT informeaza ca are pe rol un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, surse judiciare precizand ca in cauza sunt vizati cetateni maghiari.

Dosar penal pentru mai multi cetateni ungari, dupa declaratii cu caracter revizionist si separatist

Procurorii DIICOT au in lucru unDIICOT informeaza ca are pe rol un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, surse judiciare precizand, pentru Mediafax ca in cauza sunt vizati cetateni ungari.

Victor Ponta a multumit autoritatilor pentru profesionalismul aratat de Ziua maghiarilor de pretutindeni

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj prin care a multumit autoritatilor implicate in gestionarea evenimentelor care au marcat Ziua maghiarilor de pretudindeni, precizand si ca acestea au avut un comportament democratic si civilizat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )