Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat

Update 14:50 Ponta nu va fi urmarit penal pentru plagiat Premierul Victor Ponta nu va fi urmarit penal pentru plagiat, a hotarat astazi inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

ICCJ a decis: Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si redeschiderea dosarului, a fost respinsa,.

Premierul Victor Ponta nu va fi anchetat pentru plagiat

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si.

Ponta afla daca va fi cercetat pentru plagiat

Curtea Suprema ar putea decide astazi daca premierul Ponta poate fi tras la raspundere pentru ca a copiat mare parte din teza de doctorat.

Ponta ar putea afla astazi daca va fi cercetat pentru plagiat

Curtea Suprema ar putea decide astazi daca premierul Ponta poate fi tras la raspundere pentru ca a copiat mare parte din teza de doctorat.

Victor Ponta a scapat de dosarul penal pentru plagiat. Inalta Curte a confirmat solutia de neincepere a urmaririi penale data de Parchetul General

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins luni plangerea depusa de Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru prin care acestia au contestat decizia de neincepere a urmarii penale data de Parchetul General in cazul premierului Victor Ponta, reclamat pentru plagiat, informeaza Agerpres. Procurorii au decis, in 21 mai 2013, neinceperea urmaririi penale in cazul acuzatiilor de plagiat aduse premierului de prestigioasa revista Nature.

Premierul Victor Ponta ar putea afla astazi daca va fi cercetat penal pentru plagiat

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta luni daca premierul Victor Ponta va fi cercetat penal pentru plagiat in urma contestatiei formulate de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru impotriva deciziei procurorului de neincepere a urmaririi penale. Primul-ministru a fost acuzat ca ar fi plagiat 113 pagini din cele 292 ale lucrarii Raspunderea in dreptul international umanitar.

Victor Ponta a scapat de un dosar penal pentru plagiat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni sa respinga plangerea facuta de Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru prin care acestia solicitau ca dosarul de plagiat al premierului Victor Ponta sa fie trimis la Parchet, informeaza Realitatea TV.

Consilier local din Dambovita, cercetat pentru avere nejustificata.

Un consilier local din comuna Corbii Mari, judetul Dambovita, este cercetat de Agentia Nationala de Integritate pentru avere nejustificata si fals in declaratii. Tudor Dorobantu detine incepand cu data de 09 ianuarie 2006, functia de Secretar general al Federatiei Nationale a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR- Bucuresti, iar incepand cu mandatul 2008 -2012 detine si functia de Consilier local in cadrul Consiliului Local al comunei Corbii .

Brasov: Un preot este cercetat pentru afaceri ilegale cu locuri de veci. Prejudiciul - aproximativ 600.000 lei

Un preot din Brasov este cercetat pentru evaziune fiscala, abuz in serviciu si inselaciune, fiind acuzat ca a vandut locuri de veci pe un teren inchiriat, la preturi chiar de zece ori mai mari decat cel.

Moarte violenta pentru o femeie de 50 de ani din Chitila. A fost STRIVITA de o basculanta

O femeie de 50 de ani din Chitila a fost lovita mortal de o basculanta. Soferul basculantei se indrepta catre sediul firmei unde lucra si nu a vazut-o pe femeie. Fiul ei a strigat disperat la sofer, insa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )