Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta ar putea afla astazi daca va fi cercetat pentru plagiat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta ar putea afla astazi daca va fi cercetat pentru plagiat

Curtea Suprema ar putea decide astazi daca premierul Ponta poate fi tras la raspundere pentru ca a copiat mare parte din teza de doctorat. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Victor Ponta ar putea afla astazi daca va fi cercetat penal pentru plagiat

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta luni daca premierul Victor Ponta va fi cercetat penal pentru plagiat in urma contestatiei formulate de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru impotriva deciziei procurorului de neincepere a urmaririi penale. Primul-ministru a fost acuzat ca ar fi plagiat 113 pagini din cele 292 ale lucrarii Raspunderea in dreptul international umanitar.

Ponta afla daca va fi cercetat pentru plagiat

Curtea Suprema ar putea decide astazi daca premierul Ponta poate fi tras la raspundere pentru ca a copiat mare parte din teza de doctorat.

Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat

Update 14:50 Ponta nu va fi urmarit penal pentru plagiat Premierul Victor Ponta nu va fi urmarit penal pentru plagiat, a hotarat astazi inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), transmit surse din presa.

ICCJ a decis: Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si redeschiderea dosarului, a fost respinsa,.

Mihai Stoica ar putea afla luni daca va iesi din inchisoare

Mihai Stoica ar putea afla luni daca va iesi din inchisoare dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti iau in discutie cererea acestuia prin care solicita sa se constate ca intrarea in vigoare a Noului Cod Penal a dus la prescrierea faptelor pentru care a fost condamnat.

UPDATE Mihai Stoica ar putea afla luni daca va iesi din inchisoare

Mihai Stoica ar putea afla luni daca va iesi din inchisoare dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti iau in discutie cererea acestuia prin care solicita sa se constate ca intrarea in vigoare a Noului Cod Penal a dus la prescrierea faptelor pentru care a fost condamnat.

Premierul Victor Ponta nu va fi anchetat pentru plagiat

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si.

Victor Ponta a scapat de dosarul penal pentru plagiat. Inalta Curte a confirmat solutia de neincepere a urmaririi penale data de Parchetul General

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins luni plangerea depusa de Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru prin care acestia au contestat decizia de neincepere a urmarii penale data de Parchetul General in cazul premierului Victor Ponta, reclamat pentru plagiat, informeaza Agerpres. Procurorii au decis, in 21 mai 2013, neinceperea urmaririi penale in cazul acuzatiilor de plagiat aduse premierului de prestigioasa revista Nature.

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres si-ar putea afla astazi sentinta in dosarul de coruptie

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta luni sentinta in dosarul in care fostul ministru al Economiei Codrut Seres este acuzatca ar fi ascuns activitatile ilegale ale conducerii SC Hidroelectrica SA, in urma carora s-au adus prejudicii de aproximativ 165 de milioane de dolari.

Avionul Malaysia Airlines s-ar putea afla intr-o zona controlata de talibani, care intentioneaza sa-l foloseasca mai tarziu

Avionul Malaysia Airlines, disparut pe 8 martie, s-ar putea afla intr-o baza controlata de talibani, aflata in zona de frontiera a Afganistanului sau Pakistan. Aceasta este una dintre ipoteze, dupa ce autoritat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )