Libnet.ro
UNICEF

20:30

UPDATE Mihai Stoica ar putea afla luni daca va iesi din inchisoare

Adevărul Adevărul,
UPDATE Mihai Stoica ar putea afla luni daca va iesi din inchisoare

Mihai Stoica ar putea afla luni daca va iesi din inchisoare dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti iau in discutie cererea acestuia prin care solicita sa se constate ca intrarea in vigoare a Noului Cod Penal a dus la prescrierea faptelor pentru care a fost condamnat. continuă pe Adevărul

Mihai Stoica ar putea afla luni daca va iesi din inchisoare

Mihai Stoica ar putea afla luni daca va iesi din inchisoare dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti iau in discutie cererea acestuia prin care solicita sa se constate ca intrarea in vigoare a Noului Cod Penal a dus la prescrierea faptelor pentru care a fost condamnat.

Ponta ar putea afla astazi daca va fi cercetat pentru plagiat

Curtea Suprema ar putea decide astazi daca premierul Ponta poate fi tras la raspundere pentru ca a copiat mare parte din teza de doctorat.

Premierul Victor Ponta ar putea afla astazi daca va fi cercetat penal pentru plagiat

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta luni daca premierul Victor Ponta va fi cercetat penal pentru plagiat in urma contestatiei formulate de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru impotriva deciziei procurorului de neincepere a urmaririi penale. Primul-ministru a fost acuzat ca ar fi plagiat 113 pagini din cele 292 ale lucrarii Raspunderea in dreptul international umanitar.

Mesajul lui Mihai Stoica din inchisoare: Execut o pedeapsa pe care nimeni n-a solicitat-o. Promit ca voi iesi mai puternic

Fostul manager al FC Steaua, Mihai Stoica, condamnat la trei ani si sase luni in Dosarul Transferurilor, a postat, duminica, un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca nu se plange de nimic in inchisoare si promite ca va fi mai puternic si mai motivat cand va iesi din penitenciar, informeaza Mediafax.

Tribunalul Bucuresti judeca cererea lui Mihai Stoica de a iesi din inchisoare

Tribunalul Bucuresti judeca, luni, cererea lui Mihai Stoica de a iesi din inchisoare, relateaza B1 TV. Avocatii lui Stoica sustin ca infractiunile de care a fost acuzat s-au prescris si vrea rejudecarea dupa.

Mihai Stoica spune ca nu se plange de nimic in inchisoare.

Fostul manager al FC Steaua, Mihai Stoica, condamnat la trei ani si sase luni in Dosarul transferurilor, a postat, duminica, un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca nu se plange de nimic in inchisoare si promite ca va fi mai puternic si mai motivat cand va iesi din penitenciar. Mi-am zis ca cel mai bine e sa stau low profile, dar, din pacate, nu prea ma lasa unii. Ii rog, totusi, sa aiba putina decenta in ceea ce ma priveste. Sa nu mai abereze. Nu ma cert cu nimeni aici, nu fac plangeri .

Mihai Stoica, pe Facebook: Nu fac plangeri din cauza conditiilor in care stau. Daca nu o sa apasa iPhone 6 pana ies, e si mai bine

Fostul manager al FC Steaua, Mihai Stoica, condamnat la trei ani si sase luni in Dosarul transferurilor, a postat, duminica, un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca nu se plange de nimic in inchisoare si.

Mihai Stoica, pe Facebook: Nu fac plangeri din cauza conditiilor in care stau. Daca nu o sa apara iPhone 6 pana ies, e si mai bine

Fostul manager al FC Steaua, Mihai Stoica, condamnat la trei ani si sase luni in Dosarul transferurilor, a postat, duminica, un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca nu se plange de nimic in inchisoare si.

Dosarul Transferurilor: Mihai Stoica a cerut la Tribunalul Bucuresti rejudecarea sa

Mihai Stoica, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, a cerut luni rejudecarea in cazul sau. Instanta Tribunalului Bucuresti a stabilit ca solicitarea poate fi judecata ca o contestatie in anulare.

VIDEO. Mihai Stoica, plangere la CEDO.

Fostul manager al echipei de fotbal Steaua, Mihai Stoica, va depune plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), conform B1 TV. El este nemultumit ca sta in frig in penitenciar si ca nu poate face dus decat de doua ori pe saptamana. Citeste si: Avocatii lui Mihai Stoica si Cristian Borcea au depus contestatie in anulare Nu MM Stoica se confrunta cu probleme astea, toata suflarea care exista in puscarii. Intra sanatosi si ies bolnavi. In loc sa iasa reeducati, ei ies buni de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )